Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Haal de sfeer van binnen naar buiten met een stijlvol dienblad. Een dienblad is het ideale tuinaccessoire om verkoelende drankjes mee uit te serveren. Ook zien we dat het dienblad tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt als tuinaccessoire. Bij Buitenhof vindt u een ruim assortiment aan dienbladen voor iedere gelegenheid. Creëer een warme sfeer door te kiezen voor een houten dienblad. Of kies voor een groot dienblad als u vaak grote gezelschappen ontvangt.

Voordelen dienbladen buiten

Met een dienblad profiteert u van een aantal voordelen. Een dienblad is niet alleen perfect voor het uitserveren van de lekkerste hapjes, het is ook nog eens multifunctioneel inzetbaar. Gebruik het dienblad om van uw poef een bijzettafel te maken. Daarnaast is het een perfect item om uw buitenruimte mee aan te kleden. Zo kunt u een dienblad gebruiken als ondergrond voor een fleurige plant of een sfeervolle tuinlamp. Handig en stylish!

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Sfeervol

Onderhoud dienbladen tuin

Onze dienbladen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er?

Naast dienbladen vindt u bij ons in de collectie nog meer tuinaccessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s. 

Tuinaccessoires kopen

Wilt u een dienblad kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over een dienblad voor in uw tuin. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Dienbladen

15 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
  • Uniek door eigen design
  • De prijs zit goed
  • Eindeloos combineren
Pagina