Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Gaslantaarn kopen

Wilt u graag een gaslantaarn kopen voor in uw tuin? Een gezellig vuurtje van een gaslantaarn buiten mag niet ontbreken tijdens het borrelen op een gezellige zomeravond. Gaslantaarns zorgen voor een gezellige gouden gloed op een donkere zomeravond, maar stralen ook een heerlijke warmte af. Zo kunt u ook op late avondjes of zelfs in de herfst- en wintermaanden op uw terras of onder uw overkapping zitten. Onze gaslantaarns voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er altijd een tuin gaslantaarn die perfect bij u past! Bekijk direct hierboven onze collectie gaslantaarns of lees verder voor meer informatie.

Luxe gaslantaarns buiten

Met een luxe gaslantaarn van BuitenHof Tuinmeubelen profiteert u van verschillende voordelen. Een gaslantaarn is een stijlvolle verschijning voor op uw terras. Onze gaslantaarns branden maar liefst 5 tot 6 uur op één gasbusje, waardoor u de hele avond kunt genieten van de sfeervolle verlichting en warmte. Maakt u uw zorgen over de veiligheid van uw (klein)kinderen? De vlam van de gaslantaarn is omringd door een glazen rand ter bescherming. Onze tuin gaslantaarns zijn gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

Gaslantaarn buiten onderhouden

De tuin gaslantaarns uit onze collectie zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen. Voor meer informatie over het onderhouden van uw gaslantaarn kunt u terecht op onze adviespagina’s over aluminium tuinmeubelen onderhouden en teakhouten tuinmeubelen onderhouden.

Welke buitenhaarden zijn er nog meer?

Naast gaslantaarns hebben we nog meer soorten gashaarden in onze collectie. Bekijk de verschillende soorten buitenhaarden hieronder.

Gaslantaarns

5 resultaten

Van hoog naar laag sorteren