Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Placemats kopen

Wilt u placemats kopen zodat u uw tuinset nog sfeervoller kunt maken? Dan bent u bij BuitenHof Tuinmeubelen aan het juiste adres. In onze collectie vindt u stijlvolle placemats die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en printen, zodat er altijd een setje is dat perfect bij uw tuinstijl past. Van zwarte placemats tot groene placemats, bij ons vindt u het allemaal. Bovendien zijn al onze placemats leuk te combineren met onze andere tuinmeubelen, zo blijft het een mooi geheel. Placemats bestellen? Bovenaan de pagina vindt u alle placemats uit onze collectie.

Placemats afwasbaar

Met placemats voor in de tuin profiteert u van een aantal voordelen. Het is een luxe toevoeging aan uw tuinset, want met een stel placemats heeft u in een handomdraai een mooi gedekte tafel. Daarnaast beschermen placemats uw tuintafel tegen beschadigingen en vlekken. Handig als u een kleintje in huis heeft. Dankzij het all weather textileen zijn de placemats uit onze collectie gemakkelijk afwasbaar. Met placemats kunt u uw tafel gezellig aankleden voor een leuke lunch of een chique diner. 

  • Luxe toevoeging aan uw tuinset
  • Zorgt voor de finishing touch
  • Biedt bescherming tegen beschadigingen en vlekken

Onderhoud placemats tuin

Onze placemats zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van uw tuinaccessoires kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast placemats vindt u bij ons in de collectie nog meer tuinaccessoires die uw tuin nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Placemats

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren