Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Een tuinscherm is een handige en sfeervolle manier om uw tuin te verdelen. Door ons ruime assortiment aan tuinschermen vindt u altijd een tuinscherm die perfect bij uw tuinstijl past. 

Voordelen tuinschermen

Met een tuinscherm profiteert u van verschillende voordelen. Een tuinscherm is te gebruiken als ruimteverdeler, zodat u gemakkelijk en sfeervol uw tuin in twee terrassen kunt verdelen. Ook is een tuinscherm ideaal om een kale muur mee op te leuken, door het te gebruiken als decoratiestuk. Maak een tuinscherm naar uw eigen smaak door het te decoreren met een tuinlamp, plant of kaars. Hierdoor creëert u net wat meer gezelligheid en sfeer in uw tuin. 

  • Te gebruiken als room devider
  • Sfeermaker
  • Ideaal om een kale muur mee op te leuken

Onderhoud tuinschermen 

Onze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

Naast tuinschermen vindt u ook andere tuinaccessoires in onze collectie die uw buitenruimte nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Tuinscherm kopen

Wilt u een tuinscherm kopen? Bestel deze dan eenvoudig en veilig via onze webshop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten adviseren u graag over tuinschermen voor buiten. Bekijk het winkeloverzicht direct via de link hieronder.

Tuinschermen

8 resultaten

Van hoog naar laag sorteren