Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Wijnrek kopen

Wilt u een wijnrek kopen om al uw mooie flessen in te bewaren? Wij snappen als geen ander dat u op zoek bent naar een wijnrek voor buiten. Een goede wijn is puur genieten. Met een wijnrek geeft u uw lekkerste flesjes wijn een stijlvolle opslagplaats. Ga bijvoorbeeld voor een zwart wijnrek of een wit wijnrek. Plaats uw wijnrek aan de muur, zodat het altijd klaar staat voor een gezellige borrel met vrienden of familie. Wijnrek bestellen? Bovenaan de pagina vindt u alle wijnrekken uit onze collectie. 

Wijnrek als opslagplaats

Met een wijnrek, ook wel flessenrek genoemd kunt u al uw flessen opbergen. Wijnrekken zijn in verschillende materialen te verkrijgen, zodat er altijd een wijnrek is dat past bij uw tuinstijl. Kies bijvoorbeeld voor een wijnrek van aluminium of een wijnrek van hout. Een wijnrek in uw buitenkeuken of overkapping is niet alleen praktisch, het heeft ook een stijlvolle en chique uitstraling. Gebruik het wijnrek om uw wijnflessen en glazen in op te bergen, zodat het altijd binnen handbereik is. Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaart u ruimte en liggen uw flessen stabiel.

  • Ideaal om wijflessen in op te bergen
  • Oogst stijlvol en chique

Onderhoud wijnrek tuin

Onze wijnrekken zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het buitenleven. Hier heeft u dus weinig onderhoud aan. Als u meer informatie wilt over het onderhoud van de verschillende materialen kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina.

Welke tuinaccessoires zijn er nog meer?

In onze collectie vindt u naast wijnrekken ook andere tuinaccessoires die uw buitenruimte nog sfeervoller maken. Bekijk de verschillende accessoires op de bijbehorende pagina’s.

Wijnrekken

3 resultaten

Van hoog naar laag sorteren