Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Creëer sfeer met gezellige accessoires

Juist nu genieten we met z'n allen optimaal van onze tuin. We brengen hier het liefst zoveel mogelijk tijd door. Overdag, maar zeker ook 's avonds! Om ook in de avond te genieten van het buitenleven, kunt u uw tuin compleet maken met sfeervolle accessoires. Een mooie lamp, vuurhaard of kaars zorgt direct voor veel gezelligheid in uw tuin. Wij geven nu 30-35% korting op onderstaande accessoires. Daarnaast profiteert u van gratis verzending op deze artikelen. Zo maakt u uw tuin extra voordelig helemaal af!

Beta lamp

VAN €29,50 VOOR €19,95

Er is altijd wel een plekje in uw tuin voor de Beta lamp! U kunt deze lamp eenvoudig verplaatsen dankzij het compacte formaat. Zo heeft u altijd licht waar u het nodig heeft. De LED lamp is oplaadbaar, dus u heeft geen stopcontact in de buurt nodig. Leuk aan de Beta lamp is dat deze is in te stellen op 3 verschillende lichtstanden.

  

Vinkje Oplaadbare LED lamp
Vinkje 3 verschillende lichtstanden
Vinkje Compact formaat

 

► Bekijk de Beta lamp

 

Egg lamp

VAN €79 VOOR €49

De Egg lamp is een multi color lamp en speaker in één! Dit is een echte sfeermaker op uw terras. Met het handvat kunt u de lamp en speaker gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De Egg lamp heeft 7 verschillende kleuren. Ook kunt u naar uw favoriete muziek luisteren dankzij de ingebouwde Bluetooth speaker.

  

Vinkje Multi color lamp: 7 verschillende kleuren
Vinkje Ingebouwde Bluetooth speaker
Vinkje Compact formaat met handvat

 

► Bekijk de Egg lamp

 

Elite vuurhaard

VAN €99 VOOR €69

Met de Elite vuurhaard kunt u optimaal genieten van het buitenleven. De vuurhaard zorgt voor veel sfeer en warmte tijdens de zomeravonden. Dankzij het handige ontwerp, kunnen er houtblokken onderin de vuurtafel worden opgeborgen. Met de Elite vuurhaard geniet u gegarandeerd van sfeervolle zomeravonden!

  

Vinkje Echte sfeermaker
Vinkje Langer genieten van het buitenleven
Vinkje Houtblokken onderin opbergen

 

► Bekijk de Elite vuurhaard

 

Teakschaal met kaars

VAN €59,95 VOOR €39,95

De teakschaal is een mooie accessoire voor in uw tuin. Dankzij de warme uitstraling van het teakhout ontstaat er direct veel sfeer. De kaars is in het hout gegoten en brandt vele uren. Zo maakt u knusse zomeravonden nóg gezelliger! Wanneer de kaars is opgebrand kunt u de schaal natuurlijk ook nog perfect gebruiken als fruitschaal of bloembak.

  

Vinkje Unieke teak schaal
Vinkje Vele branduren
Vinkje Na opbranden te gebruiken als bloembak

 

► Bekijk de teakschaal

 

Meer accessoires?

Naast bovenstaande actieproducten hebben we nog meer mooi accessoires in onze collectie. Hiermee maakt u uw tuin helemaal compleet! Bekijk hieronder direct onze collectie tuinaccessoires.

  

 

► Bekijk accessoires