Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Lente actie: Shine lamp cadeau bij besteding vanaf €999!

De lente staat voor de deur! Dit is dus het moment om uw tuin een nieuwe look te geven. En wij helpen u hier graag bij! Bij een aankoop vanaf €999 ontvangt u namelijk een mooie Shine lamp cadeau. Deze lamp is een echte sfeermaker, en ook nog eens duurzaam in gebruik. De LED lamp is namelijk solar oplaadbaar en dus erg milieuvriendelijk. En schijnt de zon niet? Dan laadt u de lamp gewoon op met de USB aansluiting. Maak uw tuin dus compleet met een mooie lounge- of tuinset, en maak deze direct extra gezellig met de Shine lamp. Zo bent u helemaal klaar voor de lente! Bekijk de collectie nu online of kom naar een van onze winkels.

Uw lente actie voordeel:

Vinkje Shine lamp cadeau bij besteding vanaf €999
Vinkje Geldig in alle winkels
Vinkje Eén lamp per klant
Vinkje De actie loopt van 11 maart 2020 t/m 13 april 2020

  

Shop nu online!

Bekijk de collectie direct online en bestel uw tuinmeubelen veilig en eenvoudig via de webshop.

  

Bekijk het winkeloverzicht

Komt u het assortiment liever in de winkel bekijken? Natuurlijk bent u van harte welkom in een van onze winkels. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren bij uw keuze. Kijk lekker rond in de ruime megastore onder het genot van een kopje koffie. Bekijk hier het overzicht van de winkels.

  

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina. Of stuur ons een bericht via Whatsapp op 06 82 33 16 21

  

Telefoon

03 80 80 552

Mail

verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be