Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Paas10Daagse bij BuitenHof Tuinmeubelen

Paas 10 Daagse bij BuitenHof Tuinmeubelen

Je voelt het overal, de lente is begonnen! De eerste zonnestralen zorgen voor de vertrouwde gezellige drukte in onze winkels. Wij staan klaar om u, ongedwongen, van het beste advies te voorzien. We helpen u met al uw wensen als het gaat om buiten leven. Onze slogan “Ga zitten en geniet!” leeft alweer volop in onze winkels! Van 29 maart t/m 8 april krijgt u bij aankoop van een tuin- of loungeset een superleuke EGG-lamp cadeau. Heel toepasselijk voor Pasen! En om het genieten helemaal af te maken kan u heerlijk in de zon gaan genieten met een lekker drankje. Buren, familie of vrienden; nodig ze uit, ga zitten en geniet!

Vier de lente met Buitenhof Tuinmeubelen!

En ontvang een gratis Egg Muzieklamp!

Door voor BuitenHof Tuinmeubelen te kiezen, kiest u voor innovatieve en trendsettende tuinmeubelen. U kan kiezen voor een mooie loungeset of een prachtige tuinset die allen weerbestendig zijn.

Welk cadeau krijg ik?
Het is Pasen, dus wij geven bij aankoop van een set een Egg lamp cadeau. Dit is niet zomaar een tuinlamp, maar een lamp en speaker in één. Genieten van muziek en tegelijk van een mooie lamp.

Wanneer geldt de actie?
- De actie geldt van 29 maart 2018 tot en met 8 april 2018
- De actie geldt alleen voor tuinsets en loungesets
- De actie geldt zowel voor de webshop als voor de winkels
- De actie geldt zowel in Nederland als in België.