Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Package Deal: Palermo Parasol

BuitenHof Tuinmeubelen heeft nu een unieke Parasol Package Deal. Hierbij ontvangt u de Palermo parasol van 300x300cm lava/taupe inclusief verrijdbare granieten parasolvoet van 90kg, parasolhoes én een LED parasollamp! Zo heeft u direct alles wat u nodig heeft om schaduw en sfeer in uw tuin te creëren. De Palermo parasol is een luxe parasol met een groot aantal mogelijkheden. Kantel of roteer de Palermo parasol voor schaduw waar u maar wilt!

Kantelbaar in 8 standen, 360° roteerbaar en verrijdbaar!

  

Voordelen van de Palermo parasol

De Palermo parasol is een ontzettend populaire parasol, en dat is niet voor niets! Deze parasol heeft namelijk een luxueuze uitstraling en creëert veel sfeer in uw tuin. Daarnaast is de parasol van hoge kwaliteit en eenvoudig te combineren met uw tuinmeubelen. De parasol neemt maar weinig plek in in uw tuin! En het doek is beschermd tegen vuil dankzij de beschermende coating. Tot slot creëert u schaduw waar u maar wilt. De Palermo parasol is een zweefparasol met een kantelsysteem waardoor de parasol zowel zijdelings als langs het frame kantelbaar is. Ook is de parasol roteerbaar om zijn as. Als de zon draait of zakt, dan kunt u het doek eenvoudig kantelen of roteren, zodat u altijd schaduw heeft.

 

Vinkje 6 standen naar achter kantelbaar
Vinkje 2 standen zijwaarts kantelbaar
Vinkje 360 graden roteerbaar
Vinkje Verrijdbare granieten voet

Vinkje Luxueuze, sfeervolle uitstraling
Vinkje Voorzien van een beschermende coating
Vinkje Eenvoudig in gebruik
Vinkje Hoge kwaliteit

  

Parasol Package Deal kopen?

U kunt de Package Deal direct bestellen via onderstaande link. Nog advies nodig? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw keuze. Neemt contact met ons op via Whatsapp, chat, telefoon of e-mail. Bekijk hier de contactmogelijkheden.