Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Winactie: deel een foto van uw tuin!

Nu de deur uit gaan geen optie is en met dit heerlijke weer binnen zitten ook niet, wilt u optimaal genieten van uw eigen tuin. En met tuinmeubelen van BuitenHof in uw tuin moet dat zeker lukken! Wij zijn dan ook heel erg benieuwd hoe uw tuinmeubelen in uw tuin staan. Maak een mooie foto van uw tuin met een BuitenHof set erin, deel deze met ons en maak kans op een Egg lamp!

Hoe werkt het?

1Maak een mooie foto van uw tuin met BuitenHof tuinmeubelen erin.

2Ga naar de volgende post op Facebook: https://bit.ly/2M6tNW4

3Plaats een reactie met uw foto.


Heeft u geen Facebook? Stuur hem ons dan via e-mail naar marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl.

Omdat wij erg blij zijn met alle foto's die wij binnen gaan krijgen, geven wij de 100 meest originele en leuke foto's een sfeervolle EGG lamp cadeau!

Win een Egg lamp!

De Egg lamp is een multi color lamp en speaker in één! Dit is een echte sfeermaker op uw terras. Dankzij de ronde vorm ziet de lamp er gezellig uit, en met het handvat kunt u de lamp en speaker gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast heeft de lamp een compact formaat, waardoor u deze kunt neerzetten waar u maar wilt. De Egg tuinlamp heeft maar liefst 7 verschillende kleuren, dus er zit altijd een mooie kleur voor u bij. Ook kunt u naar uw favoriete muziek luisteren dankzij de ingebouwde bluetooth speaker.Vinkje7 verschillende kleuren licht
VinkjeMet bluetooth speaker
VinkjeDoor handvat gemakkelijk mee te nemen

De actievoorwaarden

Vinkje De actie loopt van 11-04-2020 tot en met 03-06-2020.
Vinkje U kunt deelnemen door een foto van uw tuin met een van onze tuinmeubelen te delen.
Vinkje U kunt uw foto delen via een reactie op onze post op Facebook of via e-mail (marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl).
Vinkje Tussen alle deelnemers worden 100 Egg lampen verdeeld. U kunt per persoon één Egg lamp winnen.
Vinkje De winnaars hebben tot 25-06-2020 om te reageren, hierna zal het recht op de prijs vervallen.
Vinkje Als u meedoet met deze actie, gaat u akkoord met het gebruik van uw foto voor commerciële doeleinden.
Vinkje BuitenHof Tuinmeubelen houdt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Wij zijn hiervoor of voor enige andere schade voortvloeiend uit deze actie, niet aansprakelijk. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.