Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

WINACTIE: BUITENHOF BY NIGHT

Nu we met z'n allen optimaal genieten van onze tuin, brengen we hier het liefst zo veel mogelijk tijd door. Overdag, maar zeker ook 's avonds! En dat levert vaak prachtige taferelen op. Heeft u uw tuin ook gezellig gemaakt met sfeerverlichting en een mooie set van BuitenHof Tuinmeubelen? Wij zijn heel benieuwd hoe u 's avonds geniet van uw tuin! Daarom hebben we nu een hele leuke winactie: Maak 's avonds een mooie foto of video van uw tuin met een BuitenHof set erin, deel deze met ons en maak kans op een Elite vuurhaard. Met een vuurhaard geniet u nóg langer van het buitenleven!

Win een Elite vuurhaard!

De Elite vuurhaard is een echte sfeermaker voor in uw tuin! Naast sfeer geeft het vuur extra warmte af om langer te kunnen genieten. Dankzij het handige ontwerp, kunnen er houtblokken onderin de vuurtafel worden opgeborgen. De vuurschaal is voorzien van een grote bak waarin meerdere houtblokken kunnen worden geplaatst. Met de Elite vuurhaard geniet u gegarandeerd van sfeervolle zomeravonden!

 

VinkjeEchte sfeermaker in uw tuin
VinkjeGeeft warmte af
VinkjeNog langer plezier van het buitenlevenHoe werkt het?

Meedoen is simpel! Volg onderstaande stappen om kans te maken op de Elite vuurhaard. Als u meedoet, gaat u akkoord met de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

 

1Maak 's avonds een sfeervolle foto of video (max. 8 seconden) van uw tuin met BuitenHof tuinmeubelen.

2Ga naar de volgende post op Facebook: https://bit.ly/2B5gSC6

3Plaats een reactie met uw foto of video.


Liever delen via Instagram? Zorg dan dat u ons tagt in uw foto. Heeft u geen Facebook of Instagram? Stuur hem ons dan via e-mail naar marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl. Omdat wij erg blij zijn met alle foto's en video's die wij binnen gaan krijgen, geven wij de 25 meest originele en leuke inzendingen een sfeervolle vuurhaard cadeau!

De actievoorwaarden

Vinkje De actie loopt van 24-06-2020 t/m 30-06-2020.
Vinkje U kunt deelnemen door een foto of video (van max. 8 seconden) van uw tuin met onze tuinmeubelen te delen.
Vinkje U kunt uw foto of video delen via een reactie op onze post op Facebook, een post op Instagram (tag ons in uw foto) of via e-mail (marketing@buitenhoftuinmeubelen.nl).
Vinkje Tussen alle deelnemers worden 25 vuurhaarden verdeeld. U kunt per persoon één vuurhaard winnen.
Vinkje Na afloop van de winactie zullen wij contact opnemen met de winnaars.
Vinkje Als u meedoet met deze actie, gaat u akkoord met het gebruik van uw foto of video voor commerciële doeleinden.
Vinkje BuitenHof Tuinmeubelen houdt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Wij zijn hiervoor of voor enige andere schade voortvloeiend uit deze actie, niet aansprakelijk. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.