Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Vind hier het antwoord op uw vraag! > Bekijk veelgestelde vragen

Maak nu uw afspraak voor een winkelbezoek!

We zijn blij u te laten weten dat we open mogen blijven op afspraak. U bent dus nog steeds van harte welkom in onze winkels! Onze verkoopspecialisten staan met veel enthousiasme klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Wilt u de winkel komen bezoeken? Maak dan nu uw vrijblijvende afspraak via het formulier hieronder. Kies de winkel van uw keuze, een dag en tijdstip en maak uw afspraak. Zo kunt u uw tuin helemaal klaar maken voor de zomer. Dat wordt optimaal genieten in uw eigen tuin!


Wij verwelkomen u graag!

Wij staan met veel enthousiasme klaar om u te verwelkomen in onze winkels! Vanzelfsprekend waarborgen wij uw en onze veiligheid. De BuitenHof winkels zijn heel ruim opgezet, waardoor afstand bewaren altijd mogelijk is. Wij kunnen daardoor de veiligheid waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst 
  • Heeft u klachten? Bezoek dan de winkel op een ander moment of neem contact op met onze verkoopafdeling.

Direct de showroom zien? Videobellen vanuit de showroom!

Plan hier uw vrijblijvende afspraak en videobel met één van onze tuinmeubelspecialisten live vanuit de showroom! We nemen u graag mee door de winkel en laten u de verschillende mogelijkheden zien.


Inspiratie opdoen? Download de brochure!

Alvast oriënteren wat BuitenHof te bieden heeft? Vraag dan onze brochure aan. Doe inspiratie op in de uitgebreide catalogus. Vraag de brochure direct aan.


Zo waarborgen we uw en onze veiligheid

De BuitenHof winkels low traffic winkels, wat betekent dat u bij ons geen grote aantallen bezoekers aantreft. Bovendien zijn de winkels heel ruim opgezet. Afstand bewaren is altijd mogelijk. Wij kunnen daardoor de veiligheid van u en onze medewerkers waarborgen. Natuurlijk volgen we alle Corona richtlijnen nauwkeurig op. Daarom vragen wij u de volgende regels te respecteren en na te leven.

  • Draag een mondmasker
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand
  • Reinig uw handen bij binnenkomst met het ontsmettingsmiddel dat bij de ingang staat
  • Wanneer u klachten heeft vragen wij u de winkel op een ander tijdstip te bezoeken of contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor een goed advies.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over het maken van een afspraak, onze producten of wilt u een bestelling plaatsen? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar via Whatsapp, telefoon, e-mail en chat.

Uitgelichte sets

In onze showrooms vindt u een groot assortiment loungesets, tuinsets, ligbedden, parasols en meer. Wij lichten graag een aantal populaire series voor u uit! Deze series kunt u komen bekijken in onze winkels. 


Maak nu uw afspraak

Vul onderstaand formulier in voor een afspraak in de winkel. Hierbij wordt een winkelbezoek van 30 minuten weergegeven, u heeft echter langer de tijd om rustig te kunnen rondkijken. Komt u de winkel met meerdere personen bezoeken? Dan dient u voor elke persoon een afspraak te maken.

In onderstaande kalender kunt u een afspraak maken tot en met 25 april. Na deze datum is een afspraak niet meer nodig en kunt u de winkel zonder afspraak bezoeken.


92 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 18761 beoordelingen