Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Bescherming en onderhoud tuinmeubelen

Bescherming en onderhoud tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Op zoek naar goed advies om u tuinmeubelen schoon te maken? U wilt natuurlijk de beste bescherming voor uw prachtige tuinset. Met dertig jaar ervaring vertellen wij u graag alles over goed onderhoud en de bescherming van tuinmeubelen. Op deze pagina kunt u alles vinden met betrekking tot onderhoudsmiddelen, beschermhoezen en het reinigen van tuinmeubelen.

Bekijk alle beschermhoezen en onderhoudsmiddelen..

Ga naar:
- Onderhoud soorten tuinmeubels
- Onderhoud materialen tuinmeubelen
- Beschermhoezen
- Onderhoudsmiddelen
- Persoonlijk advies

Onderhoud soorten tuinmeubelen

Bescherming tuinsets | BuitenHof Tuinmeubelen
Reinigen tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Onderhoud tuinsets

Teakhout, wicker, aluminium en textileen: voor elk materiaal zijn er speciale onderhoudsmiddelen die op de juiste manier beschermen of reinigen. Lees het uitgebreide advies.
Bekijk alle tuinsets.

Bescherming tuinkussens | BuitenHof Tuinmeubelen

Onderhoud tuinkussens

Mooie tuinkussens kunnen natuurlijk niet ontbreken in een prachtige loungeset. De vier verschillende kussenstoffen All Weather, Sunbrella, Soltex en StofPlus zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om te genieten van optimaal zitcomfort. Bekijk direct hoe u per materiaal de kussens het beste kunt onderhouden.

Bescherming parasols | BuitenHof Tuinmeubelen

Onderhoud parasols

Een goede parasol biedt bescherming tegen de felle zon in de zomer en houdt warmte vast op koelere avonden. Bekijk het volledige onderhoudsadvies over het onderhouden van parasols.

Onderhoud materialen tuinmeubelen

Materialen tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

U wilt natuurlijk een materiaal wat past bij uw wensen. Na aanschaf is onderhoud nodig om het materiaal te beschermen tegen weersinvloeden. Zeker na een seizoen vol met etentjes, barbecues en feestjes is het materiaal wel toe aan een goede onderhoudsbeurt. Hoe doet u dit goed? Hieronder leest u meer over het onderhoud van materialen.

Teakhout

Teakhout is een vettige houtsoort. Al onze teak tuinmeubelen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit teakhout. Goed onderhoud draagt bij aan een langere levensduur en verminderd de kans op beschadigingen. Teakhout schoonmaken met chloor, groene zeep, bleek of andere agressieve schoonmaakmiddelen raden wij af. Dit kan de kwetsbare bovenlaag beschadigen. Maak teakhout daarom altijd schoon met de bijbehorende onderhoudsproducten. Deze zijn speciaal gemaakt om vuil te verwijderen en schimmels tegen te gaan. 

Houten tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Aluminium

Aluminium wordt de laatste jaren veel gebruikt voor tuinmeubelen. Door het lichte gewicht en het minimale onderhoud leent aluminium zich goed voor buitenmeubilair. Daarnaast heeft het een moderne uitstraling waardoor aluminium goed in een strak ingerichte tuin past. 

Aluminium tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Wicker

Wicker wordt met de hand gevlochten en heeft daarom altijd een unieke uitstraling. Daarnaast is wicker is makkelijk te onderhouden. Met een sopje van warm water met een mild schoonmaakmiddel kunt u het meeste vuil gemakkelijk verwijderen. Toch een vlek in het materiaal? Maak dit schoon met de Life Outdoor Living Textileen en Wicker Cleaner.

Wicker onderhoud |BuitenHof Tuinmeubelen

Textileen

Textileen is stevig, duurzaam, vormvast, kleurvast en heeft een lange levensduur. Uitermate geschikt voor buitengebruik! Door een speciale vuilafstotende coating dringen vlekken niet door in het materiaal. Daarnaast is textileen UV-bestendig waardoor de kleur niet vervaagd. Textileen heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken met de Life Outdoor Living Wicker & Textileen Cleaner.

Textileen tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Beschermhoezen

Materialen tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Beschermhoezen

Een beschermhoes is gemaakt van waterdicht polyester. Hierdoor worden de meubels goed beschermd tegen neerslag zoals regen en sneeuw, maar ook tegen vallende bladeren, takken en vogelpoep. Een beschermhoes moet goed aansluiten zodat deze geheel waterdicht is. Daarom zit er een aanrijgkoord aan de hoes vast.

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Bescherming op maat

Een tuinset kunt u bij ons geheel naar eigen smaak samenstellen. Daarom bieden wij de service aan om een beschermhoes op maat te laten maken. Wij maken de beschermhoes op maat zodat je tuinmeubelen goed droog en beschermd de winter door komen.

Onderhouds- en schoonmaakmiddelen

Onderhoud en beschermingsproducten tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Met ruim dertig jaar ervaring in tuinmeubelen hebben wij onderhouds- en– schoonmaakmiddelen ontwikkeld voor de beste zorg. Zo blijven uw meubels zo goed als nieuw en voorkomt u beschadigingen.

Onderhoudsmiddelen

Onze onderhoudsmiddelen beschermen uw tuinmeubelen en verlengen de levensduur zodat u zo lang mogelijk van je tuinset kunt genieten.

Bescherming tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Neem contact op!

Wij hopen dat we al uw vragen hebben beantwoord. Mocht u vragen hebben over het beschermen en onderhouden van tuinmeubelen dan bent u van harte welkom in één van onze winkels of neem contact op.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
- Vanuit België: 03 80 84 504
U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.be

Heeft u vragen over de collectie? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
- Vanuit België: 03 80 80 552
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be