Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Beschermhoes tuinmeubelen

Beschermhoes tuinmeubelen

Een beschermhoes is de oplossing om uw tuinmeubelen mooi te houden wanneer u er even geen gebruik van maakt. U wilt immers zo lang mogelijk plezier hebben van uw tuinmeubelen. Wij vertellen u graag welke soorten tuinmeubelhoezen er zijn en welke het best past bij uw tuinmeubelen. Of bekijk direct ons ruime assortiment aan beschermhoezen.

Ga direct naar:

- Tuinmeubelhoes loungeset en tuinset
- Parasolhoes
- Beschermhoes op maat

Soorten tuinmeubelhoezen

Uiteraard is de keuze voor een soort tuinmeubelhoes afhankelijk van welk type tuinmeubelen u heeft. Bij BuitenHof maken we onderscheid in verschillende type beschermhoezen. Zo hebben we tuinmeubelhoezen voor loungesets, voor tuinsets (diningset) en voor parasols. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in tuinmeubelhoezen op maat. Zo kunnen we voor ieder formaat tuinmeubel, de juiste beschermhoes bieden.

Tuinmeubelhoes voor loungeset en tuinsetTuinmeubelhoes loungeset

Tuinmeubelhoes loungeset

Heeft u een loungeset en wilt u deze optimaal beschermen? Dan adviseren wij een tuinmeubelhoes voor een loungeset. Daarnaast is een afdekhoes een uitkomst voor iedereen die zijn / haar kussens buiten wil laten liggen. Kies voor een stevige beschermhoes. Een loungeset beschikt namelijk over een lage tafel een loungebank. Hierdoor kan er makkelijk water in de lagere delen komen te staan. Lees direct meer over onze tuinmeubelhoezen en tips!

Tuinmeubelhoes tuinset

Tuinmeubelhoes tuinset

Beschikt u over een tuinset (ook wel bekend als dining- of eetset)? Om deze optimaal te beschermen adviseren wij een tuinmeubelhoes voor tuinsets. Het is daarbij belangrijk dat u een tuinmeubelhoes kiest van hoog formaat. Ook wilt u voorkomen dat de afdekhoes verschuift. Een gedegen klik- en bevestigsysteem biedt daarbij de oplossing. Wij vertellen u graag meer over onze tuinmeubelhoezen en bijbehorende tips!

Beschermhoes parasol |BuitenHof Tuinmeubelen

Parasolhoes

Ook uw parasol wilt u zo lang mogelijk mooi houden en beschermen. Om het parasoldoek in optimale conditie te houden adviseren wij u ook te kiezen voor een parasolhoes. Bij BuitenHof hanteren wij drie verschillende formaten parasolhoezen:

- Kleine parasolhoes (stokparasol): 3x3 meter spanwijdte van het doek
- Grote parasolhoes (zweefparasol): 3x3,5 meter spanwijdte van het doek
- Extra grote parasolhoes (zweefparasol): 4x4 meter spanwijdte van het doek

Deze parasolhoezen passen op alle parasols binnen ons assortiment. Heeft u al een parasol? Als de spanwijdte van uw parasoldoek binnen de gestelde afmetingen blijft, zijn deze hoezen ook geschikt voor uw huidige parasol.

Beschermhoes op maat

Tuinmeubelhoes op maat

Een tuinset kunt u bij ons geheel naar eigen smaak samenstellen. Daarom bieden wij de service aan om een beschermhoes op maat te laten maken. Een tuinmeubelhoes op maat biedt de uitkomst voor ieder type afwijkende tuinmeubel. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk tuinmeubelhoezen van hoge kwaliteit. Het maakt niet uit of het nu gaat om een afwijkend formaat tuinset, een parasol of een los tuinmeubel.

Ieder formaat beschermhoes kunnen wij leveren. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een tuinmeubel hoes op maat.

Persoonlijk advies

We hopen dat u meer informatie hebt gekregen over tuinmeubel beschermhoezen. Maar wilt u graag wat extra toelichting of heeft u een andere vraag? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Daarnaast bent u van harte welkom in één van onze fysieke winkels verspreid door heel België en Nederland.


BuitenHof België: 03 80 84 504
BuitenHof Nederland: 0165 52 67 71
E-mail: service@buitenhoftuinmeubelen.be

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen