Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Beschermhoes tuinmeubelen

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Met een tuinmeubelhoes verlengt u de levensduur van uw tuinmeubelen. Zo voorkomt u beschadigingen door weersinvloeden en houdt u uw meubelen mooi. Wij hebben een ruim aanbod aan beschermhoezen, of u nu een loungesethoes, tuinsethoes of een parasolhoes zoekt. Daarnaast leveren wij ook tuinmeubelhoezen op maat. Of bekijk direct ons ruime assortiment aan beschermhoezen.

Ga direct naar:

- Wat is een tuinmeubelhoes?
- Waarom een tuinmeubelhoes?
- Waar op letten bij aanschaf tuinmeubelhoes?
- Standaardformaten beschermhoezen
- Beschermhoes op maat
- Tuinmeubelhoes gebruiken
- Persoonlijk advies

Wat is een tuinmeubelhoes?

Een tuinmeubelhoes is een afdekzijl om uw tuinmeubelen zo lang mogelijk mooi en beschermd te houden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende type tuinmeubelhoezen. Zo is er de loungesethoes, tuinsethoes en de parasolhoes. Daarnaast zijn er ook afdekhoezen voor specifieke tuinmeubelen zoals een ligbedhoes, tuinbankhoes of tuinstoelhoezen.

Waarom een tuinmeubelhoes?

Sommige tuinmeubelfabrikanten zijn zeer stellig in het feit dat een tuinmeubelhoes overbodig is. Het klopt dat er type kussenhoezen en meubelmaterialen zijn die goed tegen alle weersomstandigheden kunnen. Echter adviseren wij bij BuitenHof (ondanks dat veel van onze meubelen ook beschikken over deze bestendigheid) toch voor een beschermhoes te kiezen. Een tuinmeubelhoes geeft namelijk de volgende voordelen:Waar op letten bij aanschaf tuinmeubelhoes?

Wanneer u een tuinmeubelhoes koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Daarom is het belangrijk om altijd kritisch op een aantal punten. Wij hebben voor u een checklist gemaakt met aandachtspunten bij het kiezen van een tuinmeubelhoes:

1. Kies het juiste formaat tuinmeubelhoes

Schuif uw meubels dicht bij elkaar voor het opmeten van het totale oppervlak. Hou altijd een marge van 5 centimeter bij het kiezen van een hoes. Wij adviseren geen marge groter dan 5 centimeter in verband met de spanning die op de afdekhoes moeten komen te staan.

Waterdichte beschermhoes

2. Kies een waterdichte en uv-bestendige beschermhoes

Staat uw tuinset (met kussens) een heel jaar buiten? Kies dan voor een beschermhoes die bsetand is tegen alle weersomstandigheden.

Met een waterdichte en uv-bestendige afdekhoes is uw tuinmeubel beschermd tegen zonverkleuring, sneeuw, wind, ijs en regen.

3. Ventilatiegaten in uw beschermhoes

Zorg altijd dat u uw kussens droog onder de beschermhoes plaatst. Zijn deze toch nat geworden? Met een beschermhoes met ventilatieroosters bent u er zeker van dat er geen verstikking of schimmel ontstaat.

4. Sterke naden en tafelhoedje

TafelhoedjeBij heftige regenval kan het zijn dat water zich ophoopt op lagere delen van de beschermhoes. Gebeurt dit regelmatig, dan komt er veel druk te staan op de naden. U wilt voorkomen dat deze na verloop van tijd scheuren. Kies daarom voor een beschermhoes met een goede kwaliteit naden. Daarnaast adviseren wij om gebruik te maken van een tafelhoedje. Dit plaatst u op het tafelblad zodat het water minder makkelijk kan ophopen.

5. Degelijke bevestiging

U wilt voorkomen dat uw beschermhoes van uw tuinmeubelen wordt afgeblazen. Om dit te voorkomen wilt u een beschermhoes met een sterk bevestigingssysteem. Wij adviseren een kliksysteem waarmee u de hoes aan de poten kunt bevestigingen. Daarnaast raden wij ook altijd een hoes aan met een rijgsnoer zodat u er meer spanning op kunt zetten.

Alle tuinmeubelhoezen van BuitenHof voldoen aan bovenstaande eisen. Zo bent u er zeker van dat u ten alle tijden uw meubel optimaal beschermd. Bekijk direct ons aanbod aan tuinmeubelhoezen.Standaardformaten beschermhoezen

Standaardformaten beschermhoezen

Bent u opzoek naar een specifieke maat beschermhoes? BuitenHof heeft een groot aanbod aan standaard beschermhoes formaten. Dit zijn de 5 meest populaire formaten:

- Beschermhoes loungeset 235x235
- Beschermhoes loungeset 250x300
- Beschermhoes loungeset 275x275
- Beschermhoes loungeset 300x250
- Beschermhoes loungeset 300x300

Tuinmeubelhoes kiezer

Weet u niet welk formaat beschermhoes het best bij uw tuinmeubelen past? Maak dan gebruik van onze handige beschermhoes kiezer! Vul stap voor stap de maten in en onze kiezer laat u precies zijn welke hoes het best geschikt is voor uw meubel. Is er geen standaardhoes beschikbaar? Dan kunnen wij een beschermhoes op maat verzorgen.


Beschermhoes op maat

Beschermhoes op maat

Heeft u een afwijkende vorm lounge- of tuinset? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een tuinmeubelhoes op maat. Wij kunnen daarbij allerlei soorten vormen en afmetingen leveren. Denk daarbij aan een loungehoes, tuinsethoes of parasolhoes. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een beschermhoes voor een los meubel zoals een ligbedhoes, een tuinbankhoes of tuinstelhoezen.

Uiteraard voldoen alle tuinmeubelhoezen aan onze kwaliteitseisen. Zo bent u er zeker van dat uw tuinmeubel altijd optimaal beschermt is en u er nog lang plezier van kunt hebben.

Tuinmeubelhoes gebruiken

Wij laten u graag gezien hoe u uw tuinmeubelhoes het best kunt gebruiken. Daarbij geven wij specifieke aanwijzingen en tips over het positioneren van uw hoes. Bekijk direct onze instructievideo voor meer informatie.Persoonlijk advies

We hopen dat u meer informatie hebt gekregen over tuinmeubel beschermhoezen. Maar wilt u graag wat extra toelichting of heeft u een andere vraag? Onze productspecialisten staan voor u klaar. Daarnaast bent u van harte welkom in één van onze fysieke winkels verspreid door heel België en Nederland.


BuitenHof België: 03 80 84 504
BuitenHof Nederland: 0165 52 67 71
E-mail: service@buitenhoftuinmeubelen.be

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen