Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Onderhoudsadvies per materiaal

Bescherming en onderhoud tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Op zoek naar goed advies om uw tuinmeubelen schoon te maken? U wilt natuurlijk de beste bescherming voor uw prachtige tuinset. Met dertig jaar ervaring vertellen wij u graag alles over goed onderhoud en de bescherming van tuinmeubelen. Op deze pagina kunt u alles vinden met betrekking tot onderhoudsmiddelen, beschermhoezen en het reinigen van tuinmeubelen.

Bekijk alle beschermhoezen en onderhoudsmiddelen.

Ga naar:
- Teakhout
- Aluminium
- Wicker 
- Textileen
- Tafelbladen
- Kussens
- Persoonlijk advies

Teakhout

Teakhout is een vettige houtsoort. Al onze teak tuinmeubelen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit teakhout. Goed onderhoud draagt bij aan een langere levensduur en verminderd de kans op beschadigingen. Teakhout schoonmaken met chloor, groene zeep, bleek of andere agressieve schoonmaakmiddelen raden wij af. Dit kan de kwetsbare bovenlaag beschadigen. Maak teakhout daarom altijd schoon met de bijbehorende onderhoudsproducten. Deze zijn speciaal gemaakt om vuil te verwijderen en schimmels tegen te gaan. 

Houten tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Aluminium

Aluminium wordt de laatste jaren veel gebruikt voor tuinmeubelen. Door het lichte gewicht en het minimale onderhoud leent aluminium zich goed voor buitenmeubilair. Daarnaast heeft het een moderne uitstraling waardoor aluminium goed in een strak ingerichte tuin past. 

Aluminium tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Wicker

Wicker wordt met de hand gevlochten en heeft daarom altijd een unieke uitstraling. Daarnaast is wicker is makkelijk te onderhouden. Met een sopje van warm water met een mild schoonmaakmiddel kunt u het meeste vuil gemakkelijk verwijderen. Toch een vlek in het materiaal? Maak dit schoon met de Life Outdoor Living Textileen en Wicker Cleaner.

Wicker onderhoud |BuitenHof Tuinmeubelen

Textileen

Textileen is stevig, duurzaam, vormvast, kleurvast en heeft een lange levensduur. Uitermate geschikt voor buitengebruik! Door een speciale vuilafstotende coating dringen vlekken niet door in het materiaal. Daarnaast is textileen UV-bestendig waardoor de kleur niet vervaagd. Textileen heeft weinig onderhoud nodig en is makkelijk schoon te maken met de Life Outdoor Living Wicker & Textileen Cleaner.

Textileen tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Tafelbladen

Na een seizoen vol etentjes en gezelligheid kan een tuintafel wel een goede schoonmaakbeurt gebruiken.

Bekijk alle tuintafels.

Spraystone
Spraystone heeft de uitstraling van natuursteen, maar is gemaakt van een dun laagje vermalen steen. De Life Spraystone beschermer voorkomt het aanhechten van vuil en vlekken. Daarnaast herstelt en voorkomt deze spray verandering in kleur door de UV-filter. Het schoonmaken van spraystone doet u met de Life Spraystone reiniger.

Polywood
Polywood heeft de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud. Met de Life Polywood protector beschermt u het polywood tegen vlekken. Daarnaast is de protector vuil- en waterafstotend. Schoonmaken van polywood doet u met de Life Polywood cleaner.

Keramiek
Keramiek is gemaakt van dunne lagen keramisch materiaal op een glazen plaat en gemaakt van gebakken klei. Hierdoor is het geschikt om buiten te blijven staan, is het krasbestendig, hittebestendig en makkelijk schoon te maken met de Life Keramiek cleaner.

Kussens

Onze vier kussenstoffen All Weather, Soltex, StofPlus en Sunbrella hebben allemaal een andere manier van schoonmaken. Lees het uitgebreide onderhoudsadvies.

 

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u nog vragen over het onderhouden en beschermen van wicker? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze winkels.

Heeft u vragen over het onderhoud van wicker tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van onze klantenservice.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
- Vanuit België: 03 80 84 504
U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.be 

Heeft u vragen over de aankoop van wicker tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67
- Vanuit België: 03 80 80 552
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be