Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Onderhoud van tuinmeubelen

Bescherming en onderhoud tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Het onderhouden van tuinmeubelen lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Met onze adviespagina krijgt u de juiste informatie voor uw tuinmeubels.

Ga naar:
- Tuinsets
- Tuinkussens
- Parasols
- Persoonlijk advies

Tuinsets

Tuinsets is het verzamelwoord voor lounge-, dining-, bar-, picknick-, bistro- en balkonsets. Maar ook ligbedden, tuinbanken en tuintafels. Hiermee worden alle tuinmeubelen bedoeld. Hoe u een tuinset op de juiste manier schoonmaakt ligt vooral aan het materiaal waar de tuinset van gemaakt is.

Tuinset schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Tuinkussens

Tuinkussens en loungekussens hebben een aparte onderhoudspagina. Hoe uw tuinkussens schoongemaakt moeten worden is afhankelijk van de kussenstof. Er zijn vier kussenstoffen: All Weather, Sunbrella, StofPlus en Soltex.

Tuinkussens schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Parasols

Een parasol moet op een speciale manier worden onderhouden. Zo moet het doek met de hand worden gewassen en is het belangrijk om de parasol op de juiste manier op te bergen.

Parasols onderhouden |BuitenHof Tuinmeubelen
Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u nog vragen over het onderhouden en beschermen van tuinmeubelen? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze winkels.

Heeft u vragen over het onderhoud van tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van onze klantenservice.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
- Vanuit België: 03 80 84 504
U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.be 

Heeft u vragen over de aankoop van tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67
- Vanuit België: 03 80 80 552
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be