Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Tuinmeubel onderhoud

Het onderhouden van uw tuinmeubelen is belangrijk om de levensduur te verlengen. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw mooie tuinmeubelen! Het onderhoud van uw tuinmeubelen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. We helpen u graag met onze jarenlange ervaring. Op deze adviespagina vindt u het onderhoudsadvies per tuinmeubel.

Ga direct naar:


Loungesets onderhoud

Om lang plezier te hebben van uw loungeset, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Lees ons uitgebreide onderhoudsadvies voor loungesets via de link hieronder.

Loungesets onderhoud BuitenHof

Tuinsets onderhoud

Tuinsets is het verzamelwoord voor dining-, bar-, picknick-, bistro- en balkonsets. Hoe u een tuinset op de juiste manier schoonmaakt ligt vooral aan het materiaal waar de tuinset van gemaakt is. Lees het onderhoudsadvies voor tuinsets direct op onze uitgebreide adviespagina.

Tuinsets onderhoud BuitenHof

Tuintafels onderhoud

Hoe u uw tuintafel het best kunt onderhouden hangt af van welk materiaal of welke materialen uw set is gemaakt. Ons uitgebreide onderhoudsadvies vindt u via de link hieronder.

Tuintafels onderhoud BuitenHof

Tuinstoelen onderhoud

Ook tuinstoelen gaan langer mee als u deze goed onderhoudt. Lees ons onderhoudsadvies voor de verschillende materialen tuinstoelen via onderstaande link.

Tuinstoelen onderhoud BuitenHof

Parasols onderhoud

Een parasol moet op een speciale manier worden onderhouden. Zo moet het doek met de hand worden gewassen en is het belangrijk om de parasol op de juiste manier op te bergen. Lees het uitgebreide onderhoudsadvies via de link hieronder.

Parasols onderhoud BuitenHof

Tuinkussens onderhoud

Hoe uw tuinkussens schoongemaakt moeten worden is afhankelijk van de kussenstof. Bij BuitenHof zijn er drie kussenstoffen: All Weather, Soltex en Comforma Outdoor. Het onderhoudsadvies voor deze verschillende materialen leest u op onderstaande adviespagina.

Tuinkussens onderhoud BuitenHof

Vuurtafels onderhoud

Een vuurtafel zorgt direct voor veel sfeer en warmte in uw tuin. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vuurtafel, is het belangrijk om deze af en toe te onderhouden. Hoe u dit doet, lees u op onze uitgebreide adviespagina via de link hieronder.

Vuurtafels onderhoud BuitenHof

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u nog vragen over de bescherming en het onderhoud van uw tuinmeubelen? U bent van harte welkom in één van onze BuitenHof tuinmeubelwinkels. Onze enthousiaste verkoopspecialisten staan klaar om u te helpen. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht of neem contact met ons op voor advies op maat. U kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of met ons chatten. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden en neem direct contact met ons op!