Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Onderhoud van tuinmeubelen

Het onderhouden van tuinmeubelen lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Met onze adviespagina krijgt u de juiste informatie voor jouw tuinmeubels.

Ga naar:


Tuinsets

Tuinsets is het verzamelwoord voor lounge-, dining-, bar-, picknick-, bistro- en balkonsets. Maar ook ligbedden, tuinbanken en tuintafels. Hiermee worden alle tuinmeubelen bedoeld. Hoe u een tuinset op de juiste manier schoonmaakt ligt vooral aan het materiaal waar de tuinset van gemaakt is.

Tuinkussens

Tuinkussens en loungekussens hebben een aparte onderhoudspagina. Hoe uw tuinkussens schoongemaakt moeten worden is afhankelijk van de kussenstof. Bij BuitenHof zijn er drie kussenstoffen: All Weather, Soltex en Comforma Outdoor.

Parasols

Een parasol moet op een speciale manier worden onderhouden. Zo moet het doek met de hand worden gewassen en is het belangrijk om de parasol op de juiste manier op te bergen.


Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Neem contact op!

Heeft u vragen over het onderhoud van tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van onze klantenservice.

  • Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
  • Vanuit België: 03 80 84 504

U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.nl 

Heeft u vragen over de aankoop van tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.

  • Vanuit Nederland: 0165 52 67
  • Vanuit België: 03 80 80 552

U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen