Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

loungeset onderhoud

Loungeset onderhoud

Het goed onderhouden van uw loungeset is belangrijk voor de levensduur. Alle loungesets uit onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Als u uw set goed schoonmaakt en beschermt, kunt u hier zo lang mogelijk plezier van hebben. Hoe kunt u uw loungeset goed onderhouden? Wij vertellen u hier graag alles over op deze pagina.

Ga direct naar:


Onderhoud loungeset per materiaal

Het onderhoud van uw loungeset is afhankelijk van het materiaal. Wij hebben voor elk materiaal een onderhoudsadvies opgesteld. Bekijk hieronder dus direct het onderhoudsadvies wat bij uw loungeset past.

Teakhout onderhoud BuitenHof

Teakhout onderhoud

In onze collectie maken we gebruik van sterk en duurzaam teakhout. Heeft u een loungeset met een teakhouten frame of teakhouten zijtafels? Lees dan ons uitgebreide onderhoudsadvies over teakhouten loungesets onderhouden via de link hieronder.

Aluminium onderhoud BuitenHof

Aluminium onderhoud

Aluminium is een veelgebruikt materiaal in onze collectie. Aluminium is namelijk sterk, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Heeft u een loungeset met een aluminium frame? Lees dan ons uitgebreide onderhoudsadvies over aluminium loungesets onderhouden via de link hieronder.

Wicker onderhoud BuitenHof

Wicker onderhoud

Wicker loungesets hebben een natuurlijke look en feel en zijn eenvoudig te onderhouden. Is uw loungeset gemaakt van wicker? Lees dan ons onderhoudsadvies over wicker loungesets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina.

Textileen onderhoud BuitenHof

Textileen onderhoud

Naast tuinkussens van All Weather textileen, vindt u in onze collectie ook loungesets met een frame van textileen. Lees ons uitgebreide onderhoudsadvies over textileen onderhoud direct via de link hieronder.

Textileen onderhoud BuitenHof

Bamboe onderhoud

Bamboe is een prachtig natuurlijk materiaal met eigenschappen die perfect zijn voor langdurig buitengebruik. Het is belangrijk om uw bamboe tuinmeubelen goed te onderhouden, zodat ze er mooi uit blijven zien. Bamboe onderhouden is niet moeilijk. Wij vertellen u alles wat u moet weten over het schoonmaken, beschermen en onderhouden van bamboe.


Loungeset kussens schoonmaken

Naast het frame van uw loungeset, is het ook belangrijk om uw kussens goed te onderhouden. Alle tuinkussens uit onze collectie zijn speciaal gemaakt voor het buitenleven, maar het is toch goed om deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Op onze uitgebreide adviespagina over tuinkussens schoonmaken leest u het complete onderhoudsadvies.

kussens loungeset schoonmaken

Loungeset schoonmaken

Voor het schoonmaken en onderhouden van uw loungeset, hebben wij speciale onderhouds- en schoonmaakmiddelen ontwikkeld. Wilt u weten welke onderhoudsmiddelen geschikt zijn voor uw loungeset? Lees dan onze uitgebreide adviespagina over onderhouds- en schoonmaakmiddelen.

Loungeset schoonmaken BuitenHof

Beschermhoes loungeset

Naast ons onderhoudsadvies per materiaal en onze onderhoudsmiddelen, hebben we ook beschermhoezen in onze collectie. Deze beschermen uw loungeset tegen alle weersomstandigheden. Als u uw loungeset in de winter bedekt onder een loungesethoes, kunt u hier in de zomer weer snel plezier van hebben. Bekijk de collectie tuinmeubelhoezen of lees onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelhoezen via de link hieronder.

Beschermhoes advies BuitenHof

Loungesethoes op maat

Heeft u een loungeset met afwijkende afmetingen? Dan biedt een loungesethoes op maat uitkomst. Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn we gespecialiseerd in maatwerk tuinmeubelhoezen. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een loungesethoes op maat aan via de link hieronder.


Persoonlijk advies loungeset onderhouden

Heeft u nog vragen over de bescherming en het onderhoud van uw loungeset? U bent van harte welkom in één van onze BuitenHof tuinmeubelwinkels. Onze enthousiaste verkoopspecialisten staan klaar om u te helpen. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht of neem contact met ons op voor advies op maat. U kunt ons bellen, mailen, Whatsappen of met ons chatten. Bekijk hieronder de contactmogelijkheden en neem direct contact met ons op!