Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

Bescherming en onderhoud tuinsets

Als u een tuinset koopt dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Onze tuinmeubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee, maar goed onderhoud zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw tuinset. Hoe kun je een tuin- of loungeset zo goed mogelijk onderhouden? Wij vertellen u graag meer.

Bekijk alle beschermhoezen en onderhoudsmiddelen.

Ga naar:


Materiaal tuinset

Of het nou om een tuinstoel, tuintafel of loungeset gaat; het onderhoud van tuinmeubelen richt zich vooral op het soort materiaal. Elk materiaal heeft een eigen onderhoudsadvies.

Teakhout

De warme uitstraling van teakhout maakt dit een populair materiaal voor tuinmeubelen. Teakhout is van hoogwaardige kwaliteit. Ondanks de weerbestendigheid van dit materiaal is goed onderhoud belangrijk voor een langere levensduur.

Aluminium

Modern en strak: aluminium geeft dat moderne gevoel aan de tuin. Daarnaast is aluminium licht van gewicht en makkelijk schoon te maken.

Wicker

Het weerbestendige wicker is niet voor niets al jaren te zien in de tuin. Het lage onderhoud en de klassieke uitstraling maken dit materiaal extra populair.

Textileen

Textileen is weerbestendig en droogt snel. Hierdoor is het ideaal voor buiten. Daarnaast is textileen makkelijk te onderhouden.


Beschermhoezen

Een beschermhoes is gemaakt van waterdicht polyester. Hierdoor worden de meubels goed beschermd tegen neerslag zoals regen en sneeuw, maar ook tegen vallende bladeren, takken en vogelpoep. Een beschermhoes moet goed aansluiten zodat deze geheel waterdicht is. Daarom zit er een aanrijgkoord aan de hoes vast.


Bescherming op maat

Een tuinset kunt u bij ons geheel naar eigen smaak samenstellen. Daarom bieden wij de service aan om een beschermhoes op maat te laten maken. Wij maken de beschermhoes op maat zodat u tuinmeubelen goed droog en beschermd de winter door komen.


Neem contact op!

Wij hopen dat we al uw vragen hebben beantwoord. Mocht u vragen hebben over het beschermen en onderhouden van tuinmeubelen dan bent u van harte welkom in één van onze winkels of neem contact op.

  • Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
  • Vanuit België: 03 80 84 504

U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.nl

Heeft u vragen over de collectie? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.

  • Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
  • Vanuit België: 03 80 80 552

U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16939 beoordelingen