Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

tuintafel onderhoud

Tuinstoelen onderhoud

Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk genieten van uw tuinstoelen. Hiervoor is goed onderhoud essentieel. Als u uw tuinstoelen regelmatig schoonmaakt en beschermt, kunt u hier lang plezier van hebben. Wilt u weten hoe u uw tuinstoelen het best kunt onderhouden? Op deze uitgebreide adviespagina vertellen we u hier alles over.

Ga direct naar:


Onderhoud tuinstoel per materiaal

Veel van de tuinstoelen uit onze collectie bestaan uit meerdere materialen. Elk materiaal heeft een eigen onderhoudsadvies. Lees hieronder het onderhoudsadvies voor de verschillende materialen.

teak onderhoud

Teak onderhoud

In onze collectie vindt u verschillende tuinstoelen met teakhouten onderdelen, zoals armleuningen en frames. We maken hiervoor gebruik van sterk, duurzaam teakhout. Wilt u weten hoe u uw teak onderdelen het best onderhoudt? Lees dan ons onderhoudsadvies over teak onderhouden.

aluminium onderhoud

Aluminium onderhoud

Voor veel van de tuinstoelen uit onze collectie maken we gebruik van aluminium. Aluminium is namelijk sterk, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Heeft u tuinstoelen met aluminium? Lees dan ons uitgebreide onderhoudsadvies over aluminium onderhouden via de link hieronder.

wicker onderhoud

Wicker onderhoud

Wicker is perfect geschikt voor het buitenleven. Dit materiaal is weerbestendig, UV-bestendig en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast heeft wicker een natuurlijke look en feel. Heeft u tuinstoelen van wicker? Lees dan ons onderhoudsadvies over wicker onderhouden op onze uitgebreide adviespagina.

touw onderhoud

Touw onderhoud

Touw is een verfijnd en aangenaam materiaal: het voelt zacht en oogt chic. Het touw uit onze collectie is gebaseerd op een PE garen wat gevlochten is tot touw. Het maakt gebruik van een kunststofdraad en is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en UV-bestendig. De draad is krachtig en flexibel, maar we adviseren wel om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. We adviseren om uw tuinstoelen van touw af en toe te reinigen met de Soltex & Fabric Cleaner en daarna opnieuw in te spuiten met de Soltex & Fabric Protector.


Tuinstoelen schoonmaken

Tuinstoelen schoonmaken? Dat doet u eenvoudig met onze speciaal ontwikkelde onderhoudsmiddelen. Zo hebben we onderhoudsmiddelen om uw teakhouten tuinstoelen schoon te maken, maar ook voor aluminium, All Weather en wicker. Voor meer informatie over de verschillende onderhoudsmiddelen voor uw tuinstoelen, kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina. 

tuinstoelen schoonmaken

Beschermhoes tuinstoel

Naast het schoonmaken en onderhouden van uw tuinstoelen, is het belangrijk om deze goed te beschermen. Dit doet u met een tuinstoelhoes. Een hoes voor tuinstoelen beschermt uw tuinstoelen tegen alle weersomstandigheden, vlekken en vuil. Zo bent u in het voorjaar minder tijd kwijt aan het schoonmaken van uw tuinstoelen en kunt u er weer snel van genieten! Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u kiezen voor een losse tuinstoelhoes waaronder u uw tuinstoelen kunt opstapelen, of voor een tuinsethoes waaronder uw tuintafel en tuinstoelen passen. Bekijk de collectie tuinmeubelhoezen of lees onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelhoezen via de link hieronder.


Tuinstoelhoes op maat

In onze collectie vindt u beschermhoezen in verschillende afmetingen. Heeft u een tuinset met afwijkende afmetingen? Dan biedt een hoes op maat uitkomst. Bij BuitenHof Tuinmeubelen zijn we gespecialiseerd in maatwerk tuinmeubelhoezen. Vraag direct een vrijblijvende offerte voor een beschermhoes op maat aan via de link hieronder.

tuinstoelhoes

Persoonlijk advies

Heeft u nog vragen over het onderhoud van uw tuinstoelen? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact met ons op of bezoek een van onze winkels.