Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen


De Cube Gazebo overkapping

Deze sfeervolle Gazebo overkapping is de perfecte toevoeging aan uw tuin. Het mooie design zorgt voor een luxueuze uitstraling, en daarnaast is de terrasoverkapping ook nog eens functioneel. U kunt er namelijk voor kiezen om de daklamellen verticaal te zetten, zodat u lekker van de zon kunt genieten. En wilt u schaduw creëren? Dan zet u de lamellen in een handomdraai horizontaal. We vertellen u graag alles over dit mooie tuinpaviljoen!


Voordelen van de Cube Gazebo tuinoverkapping

De Cube Gazebo terrasoverkapping geeft schaduw wanneer u dat wilt. De unieke lamellen kunnen in een handomdraai worden geopend, gekanteld of geheel gesloten via een handig draaisysteem, zodat u kunt genieten van schaduw of zon. Het dak is 100% waterdicht als de lamellen zijn gesloten. Door het geïntrigeerde drainage systeem loopt het water via het frame door de poten naar beneden toe, zelfs als deze oneven op de grond staat. De Cube Gazebo tuinoverkapping is gemaakt van sterk en roestvrij aluminium: erg onderhoudsvriendelijk! Daarnaast is het gewoon een hele mooie aanvulling op uw tuin. Doordat de Cube Gazebo pergola een vrijstaande overkapping is, kunt u deze eenvoudig plaatsen zonder dat hier verdere eisen voor nodig zijn.

 • Lamellen horizontaal of verticaal
 • Sfeervolle toevoeging aan uw tuin
 • Eenvoudig te bedienen
 • Onderhoudsvriendelijke tuinoverkapping van aluminium
 • Te plaatsen zonder vergunning

Zijscherm voor de Cube Gazebo

Bij het Cube Gazebo tuinpaviljoen is het ook mogelijk om een optioneel screen toe te voegen, waardoor u geen last heeft van wind en regeninslag van de zijkanten. Groot voordeel is dat dit geen vast scherm is, maar makkelijk met de hand omlaag te zetten. Omdat het een traploos systeem is, kan het scherm op elk punt gestopt worden. Het scherm is gemaakt van textileen en biedt voldoende bescherming tegen zon en wind. Door het gebruik van textileen blijft de overkapping haar open uitstraling behouden. Het screen wordt mooi tussen de palen weggewerkt zodat u hem bijna niet ziet zitten.

 • Traploos
 • Makkelijk te bedienen.
 • Mooi weg gewerkt

Let op! Wij kunnen de Cube Gazebo pergola wel monteren, maar mogen deze niet in de grond verankeren. Dit dient u zelf te regelen.


De Cube Gazebo terrasoverkapping: hoe werkt het?

De Cube Gazebo overkapping is een lamellen overkapping. Deze overkapping bestaat dus uit lamellen die op een andere stand kunnen worden gezet. Met behulp van de zwengel draait u de lamellen eenvoudig naar de horizontale of juist naar de verticale stand. Zo geniet u binnen een handomdraai van schaduw of zon.Tuininspiratie met de Cube Gazebo overkapping

Met de Cube Gazebo terrasoverkapping maakt u van uw tuin een gezellige plek. Plaats de Cube Gazebo pergola boven een heerlijke loungeset, of kies ervoor om hem boven uw jacuzzi te plaatsen. Zo geniet u de hele zomer van uw tuin! De overkapping is verkrijgbaar in het lava en in het wit, zo past deze altijd perfect bij uw tuin.Cube Gazebo overkapping kopen

Wilt u de Cube Gazebo tuinoverkapping kopen? Dan kunt u terecht in onze Belgische winkels. Onze Belgische winkels zijn geopend, hier kunt u het Cube Gazebo tuinpaviljoen bezichtigen en bestellen. Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te adviseren over de Cube Gazebo overkapping.


Cube Gazebo wit

Mogelijkheden:

 •  300x300: €3.299
 •  300x400: €4.199
 •  360x360: €4.199

Bovenstaande prijzen zijn inclusief gratis leveren en monteren.

Cube Gazebo lava

Mogelijkheden:

 •  300x300: €3.299
 •  300x400: €4.199
 •  360x360: €4.199

Bovenstaande prijzen zijn inclusief gratis leveren en monteren.


Bestel de Gazebo nu online!

U kunt de Cube Gazebo ook online bestellen! Eenvoudig en veilig via onze webshop. Bekijk hier het assortiment Cube Gazebo's.


Nog vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de Cube Gazebo? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via WhatsApp, mail of telefoon.