Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Nieuwe winkels geopend in Putte en Ternat! > Bekijk winkels

BuitenHof parasol series

Op zoek naar een parasol die perfect bij uw tuin en uw wensen past? BuitenHof heeft een mooie collectie parasols waar u uit kunt kiezen. Bekijk de verschillende series parasols en maak u keuze. Voor u begint met zoeken naar de juiste parasol is het belangrijk om te weten dat er twee soorten parasols zijn; de zweefparasol en de staande parasol. Deze twee soorten hebben allebei verschillende eigenschappen. Lees direct meer op onze adviespagina's: advies over zweefparasols en advies over staande parasols


Series

BuitenHof Tuinmeubelen heeft een uitgebreid assortiment van zowel zweef- als staande parasols. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw parasol jaren lang de zon kan tegenhouden en u kunt genieten van schaduw in de tuin.


Palermo parasol

De Palermo parasol is één van de populairste zweefparasols in onze collectie. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast is de Palermo parasol kantelbaar en roteerbaar. Zo is er altijd een geschikte Palermo voor uw tuin Meer weten? Lees onze uitgebreide adviespagina over de Palermo.

 


Quadro parasol

Een andere zweefparasol is de Quadro. Het kantelbare doek van deze parasol houdt de zon tegen, ook als deze draait of zakt. De Quadro parasol is verkrijgbaar met een lava kleurig frame en antraciet doek of een wit frame met Ivory doek. De Quadro heeft een granieten parasolvoet van 90 kilo. Daarnaast zijn ook de Palermo voeten geschikt voor deze parasol. De grootte van het doek is 300x300cm.

Bekijk Quadro parasol

Nevada parasol

De luxe Nevada parasol is een echte blikvanger in de tuin en maakt uw set compleet. Het grote doek van 350x350cm of 400x400cm zorgt voor voldoende schaduw op uw terras of in de tuin. De Nevada heeft een luxe uitstraling door de brede mast, stevige voet en het grote doek. De Nevada is kantelbaar en komt in twee kleurcombinaties: Lava Carbon en Wit Taupe. Bij deze parasol hoort een granieten parasolvoet van 300 kilo.

Bekijk Nevada parasol

Marbella parasol

De staande Marbella parasol is een compacte parasol, handig voor op een terras, balkon of kleinere tuinset. De parasol is door het formaat makkelijk te verplaatsen naar elke gewenste plek en daarnaast zijwaarts te kantelen. Door middel van een push up systeem zet u de parasol omhoog. U kunt kiezen uit een granieten voet of voet van beton.

Bekijk Marbella parasol

Sevilla parasol

De Sevilla parasol is een stevige staande parasol en heeft een mooi formaat van 300x300cm. De mast is gemaakt van aluminium. Bij de Sevilla parasol passen de granieten parasolvoeten van 40 kilo en de betonvoet.

Bekijk Sevilla parasol

Riva parasol

De moderne Riva parasol is verkrijgbaar in verschillende formaten en komt in de kleuren Antraciet en Antraciet met een Taupe doek. De parasol heeft een kantelsysteem zodat u het doek zijdelings kunt kantelen als de zon zakt of draait. Voor de Riva parasol kunt u een granieten parasolvoet van 40 kilo kiezen.

Bekijk Riva parasol

Zweefparasol kopen bij BuitenHof? Kom naar één van onze winkels!

Parasol kopen? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard bent u ook welkom in één van onze BuitenHof tuinmeubelwinkels.
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

93 % beveelt ons aan 8.7 gemiddeld 16951 beoordelingen