Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Advies over zweefparasols

Zweefparasols| BuitenHof Tuinmeubelen

Wil je graag een zweefparasol kopen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Om je inzicht te geven in de mogelijkheden van onze zweefparasols hebben wij alles op een rijtje gezet. Op deze pagina lees je alles over de zweefparasol en de mogelijkheden voor jouw tuin of terras. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden met betrekking tot staande parasols.

Ga naar:
- Wat is een zweefparasol?
- Hoe werkt een zweefparasol?
- Voordelen zweefparasol
- Soorten zweefparasols
- Welke parasolvoet kiezen?
- Zweefparasol kopen bij BuitenHof?

Wat is een zweefparasol?

Een zweefparasol is een parasol waarbij het doek aan de zijkant van de mast hangt. De mast staat in een stevige parasolvoet. Omdat een zweefparasol naast een tuinset kan worden neergezet, staat de mast niet in de weg. Zo heb je vrij zicht en nog steeds voldoende schaduw.

Wat is een Zweefparasol? | BuitenHof Tuinmeubelen

Hoe werkt een zweefparasol?

Het doek van een zweefparasol hangt aan het stevige frame en is kantelbaar. Door de hendel in het midden van de mast kun je de parasol naar rechts en links kantelen. Daarnaast kan de parasol naar achteren in 7 standen door de hendel aan de mast naar beneden te halen. Ten slotte is de parasol tot 360 graden te draaien. Door al deze eigenschappen is de parasol ideaal voor de tuin of het terras. Als de zon zakt of draait dan draai je de parasol gewoon mee. Bekijk alle zweefparasols

Voordelen zweefparasol

De voordelen van een zweefparasol:
- Veel ruimte voor een lounge- of tuinset. Geen mast die in de weg staat
- Kantelbaar naar rechts, links en achter
- 360 graden te draaien
- Opties om accessoires toe te voegenSoorten zweefparasols

Palermo parasol

De Palermo parasol is al jaren een populaire zweefparasol in onze collectie. De Palermo kun je op verschillende manieren kantelen en draaien. Daarnaast is de parasol 360 graden roteerbaar en zijn er accessoires mogelijk. De mast is van aluminium en de Palermo parasol is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren, passend bij jouw tuinset.

Staande parasol kopen | BuitenHof Tuinmeubelen

Sorrento zweefparasol

De Sorrento parasol heeft een lava aluminium frame en heeft een doek van 300cmx300cm. De Sorrento is kantelbaar en roteerbaar. Een ideale parasol voor op het terras!

Quadro zweefparasol

Ook de Quadro parasol is een veelzijdige parasol die op meerdere manieren te kantelen is. De parasol is verkrijgbaar in een wit of lava aluminium frame met een antraciet of ivory kleurig doek.

Nevada parasol

De Nevada parasol is een echte blikvanger in de tuin. Met het grote doek van 350cmx350cm of 400cmx400cm is de Nevada geschikt voor een grote lounge- of diningset. Zo heb je altijd voldoende schaduw. De luxe parasol is achterwaarts kantelbaar en 360 graden te draaien.

Welke parasolvoet kiezen?

Alle parasolvoeten komen met een verrijdbare parasolvoet. Zo kun je de parasol gemakkelijk verplaatsen naar elke gewenste plek. Palermo parasolvoeten Voor de Palermo parasol zijn er vier soorten voeten beschikbaar. De verrijdbare granieten voet, verrijdbare watervoet, grondvoet of kruisvoet.

De verrijdbare granieten voet.
Deze is verkrijgbaar in 90 en 60 kilo. Voor de Palermo parasol van 350cmx300cm kun je alleen kiezen voor de stenen parasolvoet van 90 kilo met extra oplegtegels van 60 kilo. Met een mooie teakhouten ombouw maak je de voet passend bij je tuinset. Bekijk alle parasolvoeten.


Accessoires voor zweefparasol

Maak je parasol compleet met een leuk accessoire. Wil je genieten van je eigen muziek? Met de LED lamp inclusief Bluetooth speaker luister je jouw favoriete muziek en heb je gezellige sfeerverlichting. De LED lamp is ook los verkrijgbaar. Of kies een gezellige heater voor extra sfeer en warmte. Gebruik altijd een beschermhoes voor de parasol om vlekken en beschadigingen te voorkomen. Lees meer over het onderhoud en bescherming van parasols.Advies parasol | BuitenHof Tuinmeubelen

Zweefparasol kopen bij BuitenHof? Kom naar één van onze winkels!

Parasol kopen? Ons team helpt je graag verder. Neem contact op via onze klantenservice, chat of per e-mail. Uiteraard ben je ook welkom in één van onze BuitenHof tuinmeubelwinkels.
Je kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl