Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Keramische tafelbladen

Tafels met keramische bladen worden steeds populairder. Het is erg sterk, onderhoudsvriendelijk en het heeft een mooie natuurlijke uitstraling in uw tuin.
Maar wat is het eigenlijk?

Keramiek is een mengsel van allerlei natuurlijke materialen. Dit mengsel wordt op een zeer hoge temperatuur geperst en gebakken. Hierdoor ontstaat er een licht maar zeer sterk materiaal. Door de hoge dichtheid van dit materiaal is het erg krasbestendig en is het erg gemakkelijk schoon te houden.
Doordat keramiek gemaakt wordt van verschillende materialen in een mengsel zijn er enorm veel unieke kleuren en structuren.

Afbeeldingsresultaat voor keramische tafelbladen sterk

Duurzaam

Door de manier waarop keramiek geproduceerd wordt is het een ontzettend sterk materiaal. Een keramisch tafelblad zal daarom ook jaren meegaan en er netjes uit blijven zien. Keramiek is bestand tegen schokken en stoten, en is daarnaast verassend krasbestendig!

Afbeeldingsresultaat voor schoonmaken tafel

Gebruiksvriendelijk

Keramiek is het ideale materiaal voor een tafelblad. Om te beginnen is het materiaal geur- en smaakloos. Het materiaal is ook niet gevoelig voor vlekken van eten- of drinken. Om de tafel na een maaltijd te reinigen hoef je er maar met een doekje overheen te gaan. Daarnaast is keramiek ook bestand tegen hele hoge en lage temperaturen. Hierdoor is het gebruik van onderzetters ook niet meer nodig!

Afbeeldingsresultaat voor keramische tafelblad zon

Natuurlijke uitstraling

Keramiek wordt gemaakt van een mengsel van natuurlijke materialen. Daardoor hebben keramische tafelbladen zo’n natuurlijke uitstraling die goed aansluit bij allerlei verschillende materialen. Door het combineren van verschillende materialen creëer je een tuin met een unieke en frisse look! Ook hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring, keramiek is namelijk zeer bestemd tegen zonlicht.