Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Aluminium loungesets

Voordelen aluminium loungesets

Aluminium loungesets zijn licht van gewicht, makkelijk in onderhoud en zijn niet aan roest onderhevig! Aluminium wordt in onze collectie regelmatig toegepast. De aluminium loungesets hebben een modern en luxe karakter. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals lava, wit en muisgrijs. De loungesets zijn mooi te combineren met andere aluminium tuinmeubelen. Aluminium is tijdloos, heeft een strak uiterlijk en is praktisch doordat het zeer onderhoudsvriendelijk is. 

Productvoordelen Aluminium Loungesets

- Licht van gewicht
- Onderhoudsvriendelijk
- Niet aan roest onderhevig
- Moderne en luxe uitstraling

Bekijk ook:
All Weather Loungesets   -   Teakhouten Loungesets

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 73 artikelen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15 van de 73 artikelen

Onderhoud aluminium tuinmeubelen

Een aluminium loungeset is gemakkelijk te reinigen. Hierdoor kunt u bij de eerste zonnestralen meteen gebruik maken van uw aluminium loungeset. Een grondige schoonmaak is niet nodig. Er kan een lichte vorm van corrosie ontstaan, maar dit is gemakkelijk te verwijderen en trekt niet in uw loungeset. 

Nieuwe aluminium loungeset modellen

Ieder jaar brengt BuitenHof nieuwe modellen aluminium loungesets uit. De nieuwste trends bepalen de kleur en het model van de sets. Door de unieke All Weather kussens kunt u de gehele loungeset het hele jaar buiten laten staan. Op het moment dat de zon schijnt, kunt u direct relaxen in de tuin met vrienden of familie. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor de diverse aluminium loungeset modellen hieronder of bekijk onze collectie aluminium loungesets of in één van onze winkels.

Bekijk ook:
All Weather Loungesets   -   Teakhouten Loungesets