Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Anabel tuinset

in wensenlijst
Deze set bestaat uit 2 verstelbare Anabel tuinstoelen en de verstelbare Zeb salontafel. Een compacte tuinset voor 2 personen, de stoelen zijn inklapbaar en de tafel kunt u in hoogte verstellen met een gasveer.
Speciale prijs 559,00 € Normale prijs 709,90 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

Deze set bestaat uit 2 verstelbare Anabel tuinstoelen en de verstelbare Zeb salontafel. Een compacte tuinset voor 2 personen, de stoelen zijn inklapbaar en de tafel kunt u in hoogte verstellen met een gasveer.
Meer informatie
Kleur blad Grijs
Kleur frame Lava
Materiaal frame Aluminium
Articlenumber ANA-ZEB-GSP-02-101
Omschrijving Deze set bestaat uit 2 verstelbare Anabel tuinstoelen en de verstelbare Zeb salontafel. Een compacte tuinset voor 2 personen, de stoelen zijn inklapbaar en de tafel kunt u in hoogte verstellen met een gasveer.
Hoogte armleuning (cm) 66,00
Zit hoogte (cm) 44,00

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!