Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Aya loungeset

in wensenlijst
De Aya lounge hoekbank is gemaakt van wicker vlechtwerk. Naast de hoekbank bestaat deze set uit een stoel, 2 krukjes en een in hoogte verstelbare salontafel. Hiermee kiest u voor de perfecte balans tussen dineren en loungen.
Speciale prijs 2.249,00 € Normale prijs 3.011,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Aya lounge hoekbank is gemaakt van wicker vlechtwerk. Naast de hoekbank bestaat deze set uit een stoel, 2 krukjes en een in hoogte verstelbare salontafel. Hiermee kiest u voor de perfecte balans tussen dineren en loungen.
Meer informatie
Serie Aya
Kleur frame Yacht Grey
Kleur fabric Carbon
Kussenmateriaal Allweather
Materiaal frame Wicker
Aantal zitplaatsen 7
Articlenumber AYA-YG-07-001-CAW
Omschrijving De Aya lounge hoekbank is gemaakt van wicker vlechtwerk. Naast de hoekbank bestaat deze set uit een stoel, 2 krukjes en een in hoogte verstelbare salontafel. Hiermee kiest u voor de perfecte balans tussen dineren en loungen.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR