Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Barkrukken kopen

Wilt ur graag barkrukken kopen voor buiten? Barkrukken buiten zijn ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Combineer onze barkrukken buiten met de bartafels uit onze collectie. We maken gebruik van dezelfde kleuren en materialen frames, zodat er een mooi geheel ontstaat. Een barkruk buiten zorgt voor een hele andere ervaring dan een tuinstoel. Neem een bartafel met 2 barkrukken, 4 barkrukken of 6 barkrukken en u maakt een gezellig café op uw eigen terras waar u met vrienden of familie geniet van een lekker drankje. Op onze design barkrukken en barstoelen voor buiten geniet u altijd van een hoog zitcomfort, waardoor u de hele avond comfortabel zit. Een barstoel buiten zorgt voor een hele andere ervaring dan een tuinstoel. Bij BuitenHof Tuinmeubelen kunt u een barkruk of barstoel kopen die helemaal bij uw wensen past. 

Luxe barkruk buiten

Barstoelen buiten lenen zich perfect voor zomerse borrels en mooie zomeravonden. Een hoge barkruk zonder rugleuning is niet voor iedereen, daarom kunt u bij ons ook terecht voor een luxe barkruk met rugleuning of barkruk met armleuning voor extra comfort. Barkrukken met rugleuning of armleuning noemen we ook wel barstoelen. In onze collectie kunt u kiezen uit een zwarte barkruk of witte barkruk van aluminium. Al onze luxe barkrukken en luxe barstoelen hebben als basis een aluminium frame. Aluminium is namelijk weersbestending, onderhoudsvriendelijk en licht van gewicht. Een aluminium barkruk verplaatst u dus zonder enige moeite. De zittingen van onze barkrukken zijn gemaakt van robuust teakhout, All Weather textiel of Soltex. Deze materialen zijn uiterst geschikt voor buitengebruik, zodat u kunt genieten van het lekkere weer aan uw eigen buiten bar. 

Barkrukken onderhouden

Afhankelijk van het materiaal van uw barkruk buiten, heeft deze speciaal onderhoud nodig. Wij hebben onderhoudsmiddelen ontworpen voor de verschillende materialen. Zo blijven uw tuinmeubelen lang mooi. Aluminium barkrukken hebben weinig onderhoud nodig en schoonmaken met zeepsop en een zachte doek zal daarom vaak genoeg zijn. Barkrukken met een teakhout zitting hebben juist wel wat meer aandacht nodig en zullen met onderhoudsmiddel behandeld moeten worden. Lees meer over aluminium barkrukken onderhouden, teakhouten barkrukken onderhouden en All Weather textiel barkrukken onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s. 

Populaire barkrukken van BuitenHof Tuinmeubelen

Bent u benieuwd welke barkrukken vpopulair zijn onder onze klanten? Bekijk hieronder onze meest populaire barkrukken.

Barkrukken

19 resultaten

Van hoog naar laag sorteren
Vienna barstoel
Vienna barstoel
lava aluminium | grafiet soltex
€ 279,50
in wensenlijst
Vienna barstoel
Vienna barstoel
wit aluminium | mistgrijs soltex
€ 279,50
in wensenlijst
Nuna barstoel
Nuna barstoel
Lava aluminium | Olijfgroen soltex
€ 265,00
in wensenlijst
Nuna barstoel
Nuna barstoel
Wit aluminium | Olijfgroen soltex
€ 265,00
in wensenlijst
Nuna barstoel
Nuna barstoel
Wit aluminium | Mistgrijs soltex
€ 265,00
in wensenlijst
Pagina