Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Sla uw slag en profiteer van scherpe prijzen!

Of er nu wel of niet gegeten wordt, rondom de barset is het altijd een bron van gezelligheid! Onze collecte is voorzien van een ruim aanbod aan ronde barsets voor in de tuin. Ontdek onze webshop en vindt een ronde barset die perfect bij u past!

VOORDELEN RONDE BARSET TUIN

Met een ronde barset profiteert u van meerdere voordelen. Als u niet zo een groot terras heeft kunt u het best voor een ronde of vierkante barset kiezen. Deze vormen nemen namelijk minder ruimte in beslag dan een rechthoekige barset. Daarnaast is een ronde barset extra kindvriendelijk, omdat kinderen zich niet kunnen stoten omdat de tafel geen hoeken heeft. Ook is een ronde barset erg gezellig, omdat iedereen elkaar kan aankijken. We hebben een uitgebreide collectie ronde barsets, van stoer tot elegant en van groot tot klein. Er is dus altijd een ronde barset die helemaal naar uw zin is.

  • Ideaal voor kleinere terrassen
  • Kinderen kunnen zich niet bezeren
  • Ruime keuze
  • Weerbestendig

ONDERHOUD RONDE BARSET BUITEN

De barsets in onze collectie zijn  gemaakt van weerbestendige materialen, waardoor ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Hoe u uw barset het best kunt onderhouden, is afhankelijk van het materiaal van de barset. Voor meer informatie over het onderhouden van uw barset kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina’s over aluminium barsets onderhouden, teakhouten barsets onderhouden en textileen barsets onderhouden op onze uitgebreide adviespagina’s.

WELKE BARSETS ZIJN ER NOG MEER?

Naast ronde barsets hebben we ook andere barsets in onze collectie, zoals vierkante en rechthoekige barsets. Een vierkante barset is perfect voor kleinere terrassen. En een rechthoekige barset is ideaal als u regelmatig grote gezelschappen ontvangt. Bekijk de verschillende barsets op de onderstaande pagina’s.

RONDE BARSET KOPEN

Wilt u een ronde barset kopen? Bij BuitenHof Tuinmeubelen hebben we een ruime collectie barsets. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Hulp nodig? Onze verkoopspecialisten staan klaar om u te helpen bij uw keuze. Bestel eenvoudig en veilig via onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Bekijk hieronder direct het winkeloverzicht.

Ronde barsets

7 resultaten

Van hoog naar laag sorteren