Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het aanvragen van de brochure. Zoals u wellicht al weet heeft bpost nu een forse achterstand. Daardoor weten wij niet hoe lang de verzendtijd is wanneer wij de Buitenhof brochures met de post versturen. Ook zijn wij niet altijd zeker dat deze bij u aankomen. Wij mailen u daarom een link waarmee u de digitale brochure direct in kunt zien. Wanneer u na het inzien toch graag een brochure met de post ontvangt dan zullen wij deze alsnog graag naar u toesturen. U kunt daarvoor een mail sturen naar verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be of u kunt ons bellen op 03 80 80 552.

Alvast veel leesplezier en inspiratie toegewenst!


Toonzalen vanaf 11 mei geopend!

Vanaf 11 mei mogen onze Belgische winkels weer open! Wij verwelkomen u graag weer in één van onze ruime showrooms. Ook nemen wij de nodige maatregelen zodat u veilig kunt winkelen.


Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons rechtstreeks bereiken via de chat rechts onderaan de pagina.NL: 0165 52 67 71

BE: 03 80 80 552NL: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

BE: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.be


We hopen u snel te zien in één van onze 22 winkels. Natuurlijk kunt u ook in onze webshop de collectie zien. Als u op onderstaande knop drukt, kunt u het assortiment direct bekijken.