Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Bekijk hier welke van onze 13 Belgische BuitenHof winkels het dichtst bij u in de buurt is.

Bescherming- en onderhoudsmiddelen kopen

Bent u op zoek naar de juiste bescherming en het juiste onderhoud van uw tuinmeubelen? Dan is het fijn dat u bij ons terecht bent gekomen. Bij BuitenHof Tuinmeubelen verkopen we namelijk bescherming- en onderhoudsmiddelen voor verschillende soorten tuinmeubel materialen. Elk soort tuinmeubilair heeft het juiste onderhoud nodig en vraagt daarom om een specifieke aanpak. Verder verkopen we ook tuinmeubelhoezen, zodat u uw tuinmeubelen nog beter kunt beschermen. Deze tuinmeubel beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er altijd wel tuinmeubelhoes die om uw tuinmeubelen set past. Bekijk onze uitgebreide collectie hierboven en wordt verrast door de mogelijkheden.  

Beschermhoes loungeset of tuinset

Naast het schoonmaken en behandelen van uw tuinmeubelen, kan een beschermhoes ook uitkomst bieden. Een beschermhoes verlengt de levensduur van uw tuinmeubelen, beschermt tegen alle weeromstandigheden en voorkomt vochtplekken. Een beschermhoes is gemaakt van waterdicht polyester. Hierdoor worden de meubels goed beschermd tegen neerslag zoals regen en sneeuw, maar ook tegen vallende bladeren, takken en vogelpoep. Een beschermhoes moet goed aansluiten zodat deze geheel waterdicht is. Daarom zit er een aanrijgkoord aan de hoes vast. Voor meer informatie over onze tuinmeubelhoezen kunt u terecht op uitgebreide adviespagina over beschermhoezen.

Onderhoud materialen tuinmeubelen

Het is belangrijk om uw tuinmeubelen te onderhouden, zodat u hier lang plezier van kunt hebben. Zeker na een seizoen vol met etentjes, barbecues en feestjes is het materiaal wel toe aan een goede onderhoudsbeurt. Hoe u dat doet is afhankelijk van het soort tuinmeubel dat u heeft. Op de bescherming en onderhoud adviespagina leest u meer over het onderhoud van de verschillende tuinmeubelen en materialen.

Bescherming en onderhoud

64 resultaten

Van hoog naar laag sorteren