Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Betaalmogelijkheden bij BuitenHof Tuinmeubelen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u verschillende mogelijkheden om te betalen. U heeft de mogelijkheid om te betalen bij ontvangst van uw tuinmeubelen, al kan u natuurlijk ook gelijk betalen bij een bestelling. De betaalmogelijkheden zijn zowel toe te passen in onze 18 winkels als bij een online bestelling.

Betalen is altijd veilig. Dit kan u zien door onze certificering bij Thuiswinkel waarboorg. Ook zitten we aangesloten bij de vetrouwde betaalmogelijkheden zoals IDEAL. Hieronder staan een aantal onderwerpen met betrekking tot betalen opgesomd. 

Welke manier van betalen zijn mogelijk?
U kan bij ons per pin betalen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw betaling contant te voldoen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om per factuur te betalen. Betalen bij een bestelling in de winkel

Hoe kan ik in de winkel betalen?
In de winkel kan u zelf kiezen hoe u wilt betalen en wanneer. Kiest u ervoor om bij levering te betalen? Dan is dat geen probleem, liever een deel betaling? Ook geen probleem. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om te betalen. Deze ziet u hieronder. 

- Direct betalen
U kunt het bedrag in één keer voldoen door een pintransactie of door een contante betaling. 

- Betalen in delen
U kunt ervoor kiezen om het bedrag dat u moet betalen in delen te voldoen. Het is dus mogelijk om een deel met pin of contact in de winkel te betalen en bij levering het resterende bedrag. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.

- Betalen bij levering
Daarnaast is het mogelijk dat u bij levering uw betaling voldoet. Het voordeel is dat u pas betaalt als uw tuinmeubelen zijn geleverd. Betalen bij een bestelling via de webshop

Een order kan per pakketpost worden verstuurd, opgehaald worden of bezorgd worden. Een pakketpost is vaak een kleinere order. Doordat het een pakketpost is, kan er een verschil zitten in de soort betalingen. Hieronder wordt het verschil uitgelegd. 

Hoe kan ik betalen bij een grote order via de webshop?
Dit gaat dan om een grotere bestelling en gaat het dus niet over een pakketpost bestelling. Ook bij een online bestelling heeft u verschillende mogelijkheden.

- Direct betalen
U heeft de mogelijkheid om het bedrag in één keer te voldoen. Dit kan door gebruikt te maken van IDEAL of uw Credticard.

Bij IDEAL kunt u de volgende banken selecteren:
* ABN Amro
* ASN Bank
* Bunq 
* ING
* Knab
* Rabobank
* Regio Bank
* SNS Bank
* Triodos Bank
* Van Lanschot Bankiers

De volgende CreditCards kunt u selecteren:
* Maestro
* Mastercard
* Visa

- Betalen bij levering
Ook bij een online bestelling is het mogelijk dat u het openstaande bedrag betaald bij levering. Dit kan zowel via pin als via contant

Bij een online bestelling is het niet mogelijk om in delen te betalen. 


Hoe zit het met betalen bij een pakketpost?
- Direct betalen
Net als wat hierboven staat kunt u direct alles online veilig betalen

- Op factuur
Het is daarnaast mogelijk om op factuur te betalen. U kiest dan ook voor betalen bij levering. U dient dan het openstaande bedrag binnen 8 dagen na ontvangst van uw bestelling te betalen.Betalen bij afhalen

U kan in de winkel of online een bestelling plaatsen waarbij u ervoor kiest deze later op te halen bij een zelf gekozen winkel of bij het centrale magazijn in Roosendaal. Hieronder staat beschreven welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot betalingen.


Winkelbestelling
- Direct betalen
U kiest ervoor de betaling per pin of contant in de winkel volledig te voldoen. 

- Deel betaling (Aanbetaling)
U kiest ervoor om de betaling per pin of contant gedeeltelijk in de winkel te voldoen. Het overig bedrag betaalt u bij het afhaalmoment. 

- Betaling bij afhalen
U besteld in de winkel uw tuinmeubelen, maar kiest ervoor te betalen als u uw nieuwe tuinmeubelen bij de winkel of het centraal magazijn komt afhalen. Hier is een deel betaling niet meer mogelijk. 

Online bestelling
- Direct betalen. 
Dit is hetzelfde als bij een normale online bestelling. 

- Betaling bij afhalen
U kan een winkel of magazijn kiezen waar u uw nieuwe spullen wilt afhalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan bij het afhalen. Andere vragen?

Ons team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen, waaronder vragen over betalingen. U kan ons bereiken op de volgende tijdstippen:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur 

Klantenservice BuitenHof Tuinmeubelen