Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Betaalmogelijkheden bij BuitenHof Tuinmeubelen

Bij BuitenHof Tuinmeubelen heeft u verschillende mogelijkheden om te betalen. U heeft de mogelijkheid om te betalen bij ontvangst van uw tuinmeubelen, al kunt u natuurlijk ook gelijk betalen bij een bestelling. De betaalmogelijkheden zijn van toepassing in zowel onze 18 winkels als bij een online bestelling.

Betalen is altijd veilig. Dit kunt u zien door onze certificering bij Thuiswinkel waarborg. Ook zijn we aangesloten bij de vetrouwde betaalmogelijkheden zoals IDEAL. Hieronder staat een aantal onderwerpen met betrekking tot betalen opgesomd. 

Welke manier van betalen zijn mogelijk?
Onze voorkeur gaat uit naar betaling per pin, maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw betaling contant te voldoen (gepast). In sommige gevallen is het ook mogelijk om op rekening te betalen. Betalen bij een bestelling in de winkel

Hoe kan ik in de winkel betalen?
In de winkel kan u zelf kiezen hoe u wilt betalen en wanneer. Kiest u ervoor om bij levering te betalen? Dan is dat geen probleem, liever een deelbetaling? Ook geen probleem. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om te betalen. Deze ziet u hieronder. 

- Direct betalen
U kunt het bedrag in één keer voldoen door een pintransactie of door een contante betaling. 

- Betalen in delen
U kunt ervoor kiezen om het bedrag dat u moet betalen in delen te voldoen. Het is dus ook mogelijk om een deel met pin of contant in de winkel te betalen en het resterende bedrag bij de levering. Een aanbetaling is bij ons niet verplicht.

- Betalen bij levering
Daarnaast is het mogelijk dat u bij levering uw betaling voldoet. Het voordeel is dat u pas betaalt als uw tuinmeubelen zijn geleverd. Betalen bij een bestelling via de webshop

Een order kan per pakketpost worden verstuurd, opgehaald worden of bezorgd worden. Een pakketpost is vaak een kleinere order. Doordat het een pakketpost is, kan er een verschil zitten in de soort betalingen. Hieronder wordt het verschil uitgelegd. 

Hoe kan ik betalen bij een grote order via de webshop?
Dit gaat dan om een grotere bestelling en gaat het dus niet over een pakketpost bestelling. Ook bij een online bestelling heeft u verschillende mogelijkheden.

- Direct betalen
U heeft de mogelijkheid om het bedrag in één keer te voldoen. Dit kan door gebruik te maken van IDEAL of uw Creditcard.

Bij IDEAL kunt u de volgende banken selecteren:
* ABN Amro
* ASN Bank
* Bunq 
* ING
* Knab
* Rabobank
* Regio Bank
* SNS Bank
* Triodos Bank
* Van Lanschot Bankiers

De volgende CreditCards kunt u selecteren:
* Maestro
* Mastercard
* Visa

- Betalen bij levering
Ook bij een online bestelling is het mogelijk dat u het openstaande bedrag betaalt bij levering. Dit kan zowel via pin als contant.

Bij een online bestelling is het niet mogelijk om in delen te betalen. 


Hoe zit het met betalen bij een pakketpost?
- Direct betalen
Zoals hierboven staat geschreven kunt u direct alles online veilig betalen.


Betalen bij afhalen

U kunt in de winkel of online een bestelling plaatsen. Hier kunt u ervoor kiezen om uw besteling later op te halen bij een zelf gekozen winkel of bij ons magazijn in Roosendaal. Hieronder staat beschreven welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot betalingen.


Winkelbestelling
- Direct betalen
U kiest ervoor de betaling per pin of contant in de winkel volledig te voldoen. 

- Deelbetaling (Aanbetaling)
U kiest ervoor om de betaling per pin of contant gedeeltelijk in de winkel te voldoen. Het overig bedrag betaalt u bij het afhaalmoment. 

- Betaling bij afhalen
U bestelt in de winkel uw tuinmeubelen, maar kiest ervoor te betalen als u uw nieuwe tuinmeubelen in de winkel of het centraal magazijn komt afhalen. Hier is een deelbetaling niet meer mogelijk. 

Online bestelling
- Direct betalen. 
Dit is hetzelfde als bij een normale online bestelling. 

- Betaling bij afhalen
U kan een winkel of magazijn kiezen waar u uw nieuwe spullen wilt afhalen. Het volledige bedrag dient te worden voldaan bij het afhalen. Overig

Krijg ik wisselgeld terug? 
Onze chauffeurs hebben geen wisselgeld bij. Mocht u er voor kiezen om contant te betalen, dan is dat zeker mogelijk. Probeer het bedrag dan gepast te betalen. 

Andere vragen?

Ons team helpt u graag met het beantwoorden van al uw vragen, waaronder vragen over betalingen. U kan ons bereiken op de volgende tijdstippen:


Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur 

Klantenservice BuitenHof Tuinmeubelen