Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265
Blog; Aan tafel met een mooie Diningset | BuitenHof Tuinmeubelen

Diningsets

Aan Tafel!

Populaire Palermo Parasol | BuitenHof Tuinmeubelen

Parasols

Populair: Palermo Parasol

Tuinmeubels onderhoudenDe weersverwachtingen voor de komende weken: geniet van uw tuin! De tuintegels zijn weer schoon, het onkruid is gewied en de planten zijn gesnoeid: het is tijd voor uw tuinmeubelen. Om optimaal van uw tuinset te kunnen genieten is het belangrijk om deze met de juiste producten te reinigen en te beschermen. Wij hebben voor u alles op een rijtje gezet om uw set weer klaar te maken voor een nieuw zonnig seizoen!

Lees meer

Lente bij BuitenHof TuinmeubelenGoed nieuws: de lente komt eraan! De vogels beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemenvelden komen prachtig tot bloei en we kunnen eindelijk naar buiten om die langverwachte portie vitamine D op te halen. Omdat buiten alles verandert, beginnen we licht euforisch zin te krijgen om ook zelf buiten aan de slag te gaan. Wij geven u in deze blog handige lente tips om uw tuin of balkon helemaal lenteklaar te maken.

Lees meer

Transparant: Tuinmeubeltrend 2018

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit tweede artikel lichten wij graag de trend van het frame van 2018 toe, namelijk; Transparant!

Lees meer

Mintgroen: Tuinmeubeltrend 2018

Bent u al op de hoogte van de laatste tuinmeubeltrends? In deze blogserie houden wij, van BuitenHof Tuinmeubelen, u op de hoogte. Voor u zal er geen tuinmeubel geheim meer zijn. In dit eerste artikel lichten wij graag de trendkleur van 2018 toe, namelijk; mintgroen.

Lees meer

Vestiging in de buurt

Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave