Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Doe inspiratie op voor het inrichten van uw dakterras

In een stad wonen is fijn. Er is veel bedrijvigheid en vrijwel alles is lekker dichtbij. Wel is de ruimte in de stad beperkt. Wanneer er geen plek is voor een tuin biedt een dakterras uitkomst. U geniet dan ook van het buitenleven dichtbij huis. Met deze tips zorgt u voor een handige inrichting van een dakterras.

Waarom een parasol plaatsen op een dakterras?

Het is extra warm op deze plek, doordat het terras boven op het dak te vinden is. Een mooie parasol is een waardevolle toevoeging aan een dakterras. Zo bent u goed beschermd tegen de zon. Door de verschillende kleuren zijn onze parasols altijd goed te combineren met andere tuinmeubelen zodat het één geheel vormt. Vanwege de wind raden wij een staande parasol aan.


Vinkje Eenvoudig te plaatsen op de plek waar u schaduw wilt hebben
Vinkje Makkelijk te combineren met een lounge- of tuinset

Uitgelichte parasol accessoires

 

 

Palermo parasol heater
Met de heater hoeft u het niet te koud te hebben in de avond. Deze toevoeging zorgt voor een prettige temperatuur onder een parasol.
> Bekijk parasolheater

 

Palermo parasollamp
De parasollamp geeft net dat extra licht als de avond valt op het dakterras. Uit de bluetooth speaker klinkt zomerse muziek uit uw favoriete afspeellijst.
> Bekijk parasollamp

 

Florance stokparasolvoet
Door deze verrijdbare parasolvoet is een stokparasol eenvoudig te verplaatsen. Zo staat uw parasol stevig op het dakterras en heeft u altijd schaduw op de plek waar u wilt!
> Bekijk parasolvoet

Moderne loungesets

Zet een loungebank van wit of lava aluminium neer. Met een moderne set creëert u een ultieme loft uitstraling op het dakterras! Door het materiaal is het mogelijk om de bank gedurende alle seizoenen buiten te laten staan. Een gedeeltelijk open frame brengt een ruimtelijk gevoel met zich mee. Combineer de kleur van het frame met lichte kleuren natuurlijke materialen in de rest van de inrichting. Daardoor wordt het niet de druk en te zwaar.


Voordelen aluminium loungesets:

Vinkje Weinig onderhoud nodig
Vinkje Moderne uitstraling

Voeg groen toe aan het dakterras

Voeg groen toe, dan heeft u toch de indruk van een tuin. Laat planten en bloemen terugkomen in een bloembak op de grond of aan een balustrade. Zet planten neer die goed bestand zijn tegen de zon en wind. Denk aan geraniums, lavendel en de gele heiligenbloem. Als u kiest voor tuinkruiden, heeft u hier ook tijdens het koken plezier van. Houd de plek die het mooiste is qua uitzicht redelijk vrij. Wilt u toch privacy? Plaats dan een tuinscherm. Het Corona tuinscherm creëert direct veel sfeer op uw dakterras en zorgt toch voor privacy.

Nodig vrienden en familie uit

Het is prettig als u genoeg ruimte heeft op het dakterras. Wilt u soms wel een grote groep mensen uitnodigen voor een diner of borrel? Dan kiest u het beste voor een uitschuifbare tafel. Deze tuintafel schuift u makkelijk uit als er bezoek is, maar neemt normaal niet te veel plek in beslag.

Met verlichting zit u ook gezellig in de avond op het dakterras. De Egg lamp, die licht geeft in zeven verschillende kleuren, past bij de sfeer van ieder dakterras. Blijf dus lekker zitten tot de sterrenhemel zichtbaar is en geniet optimaal van het buitenleven.Voordelen uitschuifbare tafels:
Vinkje U creëert snel extra zitplaatsen
Vinkje Multifunctioneel

Meer tuininspiratie

Wilt u tuinmeubelen kopen voor het inrichten van uw dakterras? Dat kan makkelijk en veilig via onze webshop! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze winkels in Nederland en Vlaanderen. In onze brochures vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor een lounge- en tuinset.