Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

De Drie leukste: Tuinbanken!

Blog: Drie leukste Tuinbanken| BuitenHof Tuinmeubelen

In ‘De drie leukste’ rubriek geven we drie tips voor de leukste tuinmeubelen. Met dit keer drie leuke tuinbanken.

Block Tuinbank | BuitenHof Tuinmeubelen

Tof Teak!

Deze stoere block tuinbank staat mooi in veel verschillende tuinen. Door het lava-kleurige aluminium frame heeft deze bank een industrieel uiterlijk en combineert dus perfect met andere stoere tuinmeubels. Maar ook in een klassieke tuin met veel houttinten zal dit bankje niet misstaan. Het bankje is gemakkelijk te verplaatsen omdat het licht van gewicht is.
Toch naar iets op zoek dat net anders is? Dan is de Nevada  tuinbank een goede keus. Deze tuinbank heeft een mooi robuust teakhouten zitvlak met een u-vormige frame. 

Timber Loungebank | BuitenHof Tuinmeubelen

Stoere Timber

Een klein bankje, optimaal zitcomfort en een stoere uitstraling; dat is de Timber loungebank. De mooie open achterkant geeft deze bank een ruimtelijk design. Zo past deze bank ook perfect in een kleine tuin of op een balkon. De Timber is licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Deze bank is er in veel verschillende kleuren.  

Hawaii loungebank | BuitenHof Tuinmeubelen

Klassiek wicker

Een grotere tuinbank is de Hawaii driezits bank. Deze bank heeft een klassieke uitstraling door het wicker vlechtwerk. Het aluminium frame is omvlochten met een kunststoffen draad dat weerbestendig is. Hierdoor kan het bankje ook bij slecht weer buiten blijven staan. Uw tuin ziet er dan in elke seizoen mooi uit! Per zitplek is deze bank verstelbaar, zo kunt u heerlijk achteroverliggend genieten van het zonnetje. 

Keuze genoeg

Twijfelt u nog over welke tuinbank  er bij uw tuin past? Bekijk de modellen dan in uw dichtstbijzijnde showroom. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen om de perfecte tuinbank uit te kiezen. Veel zit plezier!  

Vestiging in de buurt

Veilig winkelen in alle BuitenHof winkels

Al onze winkels zijn weer geopend! Wij verwelkomen u graag weer in onze ruime showrooms. Ook nemen wij de nodige maatregelen zodat u veilig kunt winkelen. Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.


Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt. BuitenHof Tuinmeubelen heeft 22 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave