Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Lente schoonmaak voor tuinmeubelen

Tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

We mogen weer genieten van zon, hogere temperaturen, fluitende vogels en bloeiende bloemen. De lente is hier! Waarschijnlijk bent u al aan de slag gegaan om de tuin klaar te maken voor een nieuw seizoen met gezellige etentjes met vrienden en familie. Heeft u al aan de tuinmeubelen gedacht? Om de levensduur van de meubelen te verlengen is een goede schoonmaakbeurt belangrijk. Wij vertellen u graag hoe u dit het beste kunt doen.

Teakhout schoonmaken  | BuitenHof Tuinmeubelen

Teakhout

Teakhouten tuinmeubelen zijn een duurzaam, maar kwetsbaar materiaal. Teakhout reinigen met azijn, soda, chloor of bleek raden wij sterk af. Dit kan het hout beschadigen of verkleuren. Ook groene zeep is geen goed schoonmaakmiddel omdat er zeepresten achterblijven in de structuur van het hout, hierdoor ontstaat er schimmel. Gebruik altijd de Life Outdoor Living Teak Cleaner. Dit product is speciaal gemaakt om vuil te verwijderen en schimmels tegen te gaan.

Aluminium

Aluminium tuinmeubelen schoonmaken maakt u gemakkelijk schoon met een milde zeep en warm water. Gebruik geen harde borstel of hogedrukreiniger. Hierdoor ontstaan krassen in de lak.

Aluminium tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen
Wicker tuinmeubelen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Wicker

Het schoonmaken van wicker meubels is niet moeilijk. Met een sopje van warm water met een mild schoonmaakmiddel kunt u het meeste vuil gemakkelijk verwijderen. Mocht er toch een vlek op het materiaal zitten, dan kunt u dit verwijderen door de Life Outdoor Living Textileen en Wicker Cleaner te gebruiken.

Textileen

Textileen schoonmaken doet u met de Life Outdoor Living Wicker en Textileen cleaner. Spray de cleaner op de vlek, laat het intrekken en wrijf met een natte spons op de vlek tot deze weg is. Daarna even afspoelen met water en klaar! .

Textileen schoonmaken | BuitenHof Tuinmeubelen

Beschermhoes tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Persoonlijk advies? Kom naar één van onze winkels!

Heeft u vragen over het onderhoud van tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van onze klantenservice.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 50
- Vanuit België: 03 80 84 504
U kunt natuurlijk ook mailen naar: service@buitenhoftuinmeubelen.nl 

Heeft u vragen over de aankoop van teakhouten tuinmeubelen? Neem dan telefonisch contact op of chat met een specialist van ons verkoopteam.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67
- Vanuit België: 03 80 80 552
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl