Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinaccessoires voor een nazomerse tuin

Tuin decoratie najaar

We mogen nog genieten van prachtig weer de komende dagen. Met een graad of twintig is het prima vertoeven in de tuin. In de avond koelt het wel af, maar willen we ook graag in de tuin zitten. Met wat kleine aanpassingen is dit gewoon mogelijk. Om de tuin nog wat meer aan te kleden geven wij hieronder wat tips.

Tuinscherm voor in de tuin

Tuinscherm

Een tuinscherm kan net dat briesje tegenhouden waardoor je nog wat langer buiten kunt zitten. Een leuk decoratie item is de Nevada tuinscherm. Dit scherm heeft planken van mooi naturel teakhout. Plaats wat plantjes op de planken of leuke mandjes voor extra opbergruimte. Extra gezelligheid creëer je met een klein lampje op één van de planken.

Tuinlamp LED

Led there be light!

Een gezellige tuin heeft sfeerverlichting, zeker tijdens de nazomer. Led verlichting is sfeervol en gaat lang mee. Daarnaast kun je onze led lampen opladen en bedienen met een afstandsbediening.

Teakhouten dienblad

Decoratie

De warme kleur van teakhout past perfect bij het najaar. Dit kan in de vorm van een teakhouten meubel of gewoon een klein detail zoals een dienblad. Dit is niet alleen handig, maar ziet er ook leuk uit zoals dit teakhouten dienblad. De perfecte accessoire voor binnen en buiten zijn kussens. Deze brengen sfeer en geven in één handomdraai een totaal andere uitstraling aan de tuin. 

Gezellig opwarmen

In de nazomer is de temperatuur perfect om de vuurtafel weer eens aan te steken. Dit is niet alleen gezellig, maar ook lekker warm! Er zijn verschillende modellen vuurtafels. Het voordeel van de vuurtafel: geen vonken, geen rook en veilig. Een parasol kan, naast zon, ook wind tegen te houden. Daarbij is een parasol heater ideaal voor de koudere avonden. Dekentje erbij en klaar! Mocht je hulp willen met het uitzoeken van tuinaccessoires dan staan onze medewerkers voor je klaar. Ze kunnen je op weg helpen om de juiste keuze voor jouw tuin of terras te maken.

Vuurtafel voor najaar