Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Stappenplan: Snelle tuin make-over.

Buiten voelt het al als zomer, maar officieel moet deze nog beginnen. Al klaar met de tuin of is het echt de hoogste tijd om er wat aan te doen? Misschien heb je zin in een andere stijl, maar wil je niet de hele tuin verbouwen. Wij geven je tips om de tuin een snelle make-over te geven. 

1.Kies je kleur 

Ga voor een kleur die je aanspreekt en laat dit je rode draad zijn in de tuin. Maak een moodboard op Pinterest voor inspiratie en houvast. Wij hebben alvast wat ideeën voor je verzameld voor mintgroen. Klik hiervoor op onderstaande knop of scan de speciale Pinterest code.

Pinterest code voor Mintgroene inspiratie | BuitenHof Tuinmebeulen

2. Kleed(je) het aan 

Tuinaccessoires maken de tuin gezellig en stijlvol. Een mooi kleed op de stoere houten bank, een gewei aan de schutting of een leuke tuinposter, windlichten in het gras en stoere potten voor jouw favoriete planten. Een dagje shoppen en je tuin zien er gelijk anders uit. Kijk uit dat je niet alle accessoires in dezelfde kleur koopt. Probeer een kleurenpallet aan te houden van 3 en maximaal 4 kleuren of materialen. Hierdoor wordt het niet te druk.

Kussentjes zijn niet alleen decoratief, maar ook erg comfortabel. Gebruik ook hier verschillende kleuren kussens om een speels effect te creëren.

Tuinkussens van BuitenHof Tuinmeubelen

3. Daar brandt nog licht 

Licht is belangrijk in een gezellige tuin, want zo kun je lekker lang blijven zitten op de zomerse avonden. Een buitenhaardje is leuk, maar mocht je deze niet elke keer willen aansteken dan zijn kleine lampionnetjes of lampjes leuk om permanent op te hangen. Kies één grote LED lamp of een paar kleine voor extra verlichting. Ook handig als je een boekje wilt lezen. 

Tuinlamp van BuitenHof Tuinmeubelen

4. Snelle make-over 

Heb je al veel accessoires in je tuin, maar wil je toch een andere uitstraling in je tuin? Kies dan voor een tuinscherm. Zo maak je een knus hoekje in je tuin en je tuin ziet er toch anders uit!

Tuinschermen van BuitenHof Tuinmeubelen

Vestiging in de buurt

Zoek uw BuitenHof Tuinmeubelen winkel bij u in de buurt

BuitenHof Tuinmeubelen heeft 21 winkels in Nederland en België, waardoor er altijd een winkel in de buurt gevestigd is. Iedere winkel heeft voldoende gratis parkeergelegenheden. We heten u van harte welkom in één van onze winkels, wij staan voor u klaar! Klik op een locatie voor meer informatie over de winkel.

Lijstweergave

Kaartweergave