Product in de spotlights: Orleans

18-04-2018 15:38

Tags:

Wat zijn de nieuwste tuinmeubel trends? Welke tuinset past perfect bij mijn tuin? Welke materialen kies ik? Met ons product in de spotlight, helpen wij u verder! Met vandaag in de spotlight:

De Orleans Loungeset

Wilt u een oase van rust en luxe creëren in uw tuin? Dan zit u met de Orleans Loungeset helemaal goed. De minimalistische look van deze set maken uw tuin tot een plek waar u optimaal kunt genieten. Het muisgrijze frame geeft samen met wintergroene planten de juiste balans tussen strak en natuurlijk.

Ruimtelijk design
Het frame is gemaakt van aluminium waardoor deze licht van gewicht is en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor zonaanbidders met een grote tuin. De Orleans is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; een gezellige familiebank voor vier of vijf personen of een knusse 2-zits voor de kleine tuin of balkon. Door het minimalistische design blijft uw balkon of tuin ruimtelijk en overzichtelijk. Maak uw minimalistische tuin af met een mooie salontafel met glasplaat of ga voor teakhout voor een natuurlijk tintje. De styling is compleet met een aluminium dienblad, comfortabele decoratiekussens en een tuinlamp; gezelligheid gegarandeerd!

Geniet het hele jaar door
De Orleans is een onderhoudsvriendelijke set. Aluminium is een uiterst geschikt materiaal om mindere weersomstandigheden te doorstaan. Na een regenbui is het water en het vuil op uw set gemakkelijk afneembaar. De All Weather kussens zijn zo ontworpen dat het regenwater snel wordt afgevoerd en binnen no time weer droog zijn. Ideaal!

20% korting
Bent u enthousiast geworden over de Orleans loungeset? Dan krijgt u nu 20% korting op alle Orleans sets! Kijk snel op onze pagina voor alle sets. Zo bent u klaar voor een nieuw zonnig seizoen!