Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Product in de Spotlight: Ibiza

Ibiza Loungesets van BuitenHof Tuinmeubelen

Wat zijn de nieuwste tuinmeubel trends? Welke tuinset past perfect bij mijn tuin? Welke materialen kies ik? Met ons product in de spotlight, helpen wij je verder! Met vandaag in de spotlight: Ibiza Loungeset.

Een trend die we al jaren zien en weer helemaal in is: Ibiza stijl! Zowel in het interieur, in kleding en in de tuin zien we deze leuke stijl veel voorbijkomen. Onze, de naam zegt het al, Ibiza Lounge heeft precies deze stijl. Toch is deze set in veel tuinen een eyecatcher.

Door het strakke design en open achterkant geeft de set een ruimtelijk gevoel in de tuin. De bank heeft aan beide kanten een uitstekend stuk. Dit dient als extra ruimte om een drankje, hapje of boekje neer te leggen. Of gewoon wat leuke accessoires zoals een mooie tuinlamp.

Je kunt de Ibiza bank los in de tuin zetten. Bijvoorbeeld tussen twee bomen zoals hieronder. Hierdoor creëer je een gezellig hoekje waar je eventjes kunt relaxen. De grote loungebank heeft plek voor 4 personen en past perfect op een terras of groot balkon. Leun achterover in de hoek en geniet van het zonnetje.

Liever een bank en stoelen? Dat kan natuurlijk ook. De Ibiza kun je net zoals al onze andere meubels zelf samenstellen. Dus naast een kleine bank kunnen er ook nog twee losse stoelen en een tafel bij. Of twee bankjes en twee stoelen. Aan jou de keus!

Gemakkelijk kiezen

De Ibiza is er in de kleur wit of lava met muisgrijze All Weather kussens. Dus zelfs als het regent staat de tuin er zonnig bij! Er is dus keus genoeg en ook is de Ibiza op verschillende manieren samen te stellen. Hoe? Klik dan snel op de knop!

Ibiza Loungesets van BuitenHof Tuinmeubelen