Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Zo geniet u ook van tuinmeubelen op een balkon

Alle ruimte hebben in een tuin is natuurlijk fantastisch. Toch is een balkon ook fijn. Het is intiem genieten met het gezelschap die u graag ziet. Maak het balkon compleet door het neerzetten van tuinmeubelen. Als u gaat beginnen met het uitdenken van het balkon begin dan bij een item. Maak vervolgens een keuze voor een kleurenpalet die daarbij past en ga daarna over op het kiezen van de andere items. Gaat u voor advies naar een van de winkels van Buitenhof Tuinmeubelen? Teken dan van tevoren een plattegrond met afmetingen van het balkon. Dan weten onze experts precies welke meubelen bij u op het balkon passen.

Ga voor een eyecatcher

 

Kies voor een eyecatcher op het balkon: een grote lounge hoekbank. Daardoor heeft u met een tuinmeubel plek voor al uw gasten. Ga voor strakke lijnen, dit maakt de ruimte optisch groter. Zo past een Soho bank in een moderne tuin en een Hawaii loungebank in een meer klassieke tuin. Laat de strakke lijnen verder terugkomen in onder andere houten vlondertegels. Een stenen onderlaag fleurt u daarmee op. Met een poef creëert u eenvoudig aparte zitplaatsen. Handig voor onverwachts bezoek! Een poef bestaande uit aluminium is makkelijk te verplaatsen. Als de gasten na een gezellige avond weer naar huis vertrekken, staan onze poefs of kruks ook heel mooi binnenshuis.Foto: Sandra Beekman

Klein maar fijn

 

Past er geen hoekbank op uw balkon? Dit hoeft zeker geen probleem te zijn! Met loungestoelen of een bistroset is het ook heerlijk relaxen. Verder zijn verstelbare stoelen geschikt voor een kleine ruimte. Daardoor kunt u rechtop zitten als u gaat eten en achterover leunen tijdens het uitrusten.

Met kussens van All Weather is het niet nodig om binnen ruimte vrij te maken voor het opbergen van de kussens. Kussens van dit materiaal kunnen namelijk alle seizoenen buiten blijven liggen. Een extra voordeel is dat de kussens lekker comfortabel zijn.

Uitgelichte verstelbare stoelen

 

 

 

U wilt gegarandeerd in de Diva loungestoel blijven zitten door de voetensteun dat aan de stoel gekoppeld is.
> Bekijk Diva loungestoel

 

Een Berlini tuinstoel is inklapbaar. Extra handig dus al u ruimte wilt maken op het balkon.
> Bekijk Berlini tuinstoel

 

In de Shade loungestoel is relaxen heerlijk! Door de verstelbare rugleuning bepaalt u zelf in welke ligstand u dat wilt doen.
> Bekijk Shade loungestoel

Onderdelen van een loungeset

 

Bij BuitenHof is het ook mogelijk om een deel van een loungeset aan te schaffen. Zo is een open bank perfect voor op een klein balkon. Het tuinmeubel is compact en u zit toch erg comfortabel. Als u een chaise lounge toevoegt, dan kunt u toch met de voetjes omhoog. Extra handig is om te kiezen voor een bank met zijtafel. Een aparte salontafel is dan niet per se nodig. Wel heeft u dan altijd plaats om een drankje of hapje neer te zetten. Vindt u het toch fijn om voor u een tafel te hebben staan? Dan is een bijzettafel een mooi alternatief.Foto: @interior.by.aj


Verticaal tuinieren

 

Een balkon is soms klein van formaat. Begrijpelijk is het dat u het balkon ook weer niet te vol wilt zetten. Ondanks dat hoeft het inrichten ervan niet moeilijk te zijn. Ga goed om met de ruimte door bijvoorbeeld het Nevada tuinscherm . Daardoor zet u niet te veel op de grond, waardoor het wel ruimtelijk blijft. Pas verticaal tuinieren toe. Zet op de planken van het tuinscherm planten en bloemen neer en werk de hoogte in. Als deze mooi in bloei staan, creëert dit een natuurlijk effect en geeft dit privacy. Het is uiteraard prachtig als er fleurige bloemen staan waar uzelf al vrolijk van wordt. Maak dan bij de rest van de plek de keuze voor rustige en neutrale kleuren. Het balkon wordt dan niet te druk. Leuk is het om een tuinposter van een natuurlijke omgeving op te hangen. Hiermee verspilt u geen ruimte en geeft u uw balkon toch iets speciaals. Het natuurlijke effect of het eerder gekozen kleurenpalet komt hier in terug.

Meer inspiratie van onze klanten

 

  

Foto: Anja Bloch

  

  

  

Foto: Kirsten Wagner

  

  

  

Foto: @rbccamr

  

  

  

Foto: @homeinspo._