Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Tuinmeubel trends van 2019

Tuinmeubel trends 2019 | BuitenHof Tuinmeubelen

De lente is in zicht! Tijd om de tuin opnieuw in te richten en u alvast te oriënteren op de nieuwste tuinmeubeltrends. Met de nieuwste collectie van 2019 komt dat wel goed. Wij vertellen u graag alles over de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen.
Bekijk de nieuwe collectie!

Ronde vormen tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Rond en ovaal

In 2019 spelen ronde en ovale vormen de hoofdrol in de tuin. Een ronde salontafel geeft een mooi contrast in een strak ingerichte tuin. Daarnaast neemt een ronde vorm minder ruimte in en zorgt deze voor gezelligheid. Door een ronde of ovale eettafel zoals de Java tuintafel zit u dichter bij elkaar waardoor u gelijk meer gezelligheid creëert. Daarnaast zien we ronde vormen ook in de afwerking van meubels. Zo hebben veel aluminium en teakhouten frames afgeronde hoeken voor een zachte uitstraling, zoals bij de Fitz Roy. Speel met ronde, ovale en rechte vormen voor een sfeervol effect.

Botanisch

De Botanische prints die vroeger in het biologie lokaal hingen hebben al lange tijd een plek verovert in een trendy interieur. Ook in de tuin worden er steeds meer tropische en zeldzame planten en bloemen neergezet voor een natuurlijk geheel. Een tuinset zoals de Mallorca met natuurlijke kleuren zoals Khaki, Taupe, Wit en Lava passen goed in een tuin met veel groen. Daarnaast passen materialen zoals Teakhout, Aluminium en Wicker hier goed bij. Mintgroen blijft een kleur die we blijven zien dit voorjaar en is leuk te combineren met fris Wit of een contrasterende kleur zoals Lava.

Trends tuinmeubelen 2019 | BuitenHof Tuinmeubelen
Smalle tafels tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Smalle tafels

Bijzettafels of salontafels zijn naast functioneel ook erg stijlvol. Als u geen grote tafel wilt dan zijn kleine bijzettafeltjes ideaal. Bij een grote loungeset zoals de Edge, staat de salontafel vaak in het midden. Met een zijtafel kan iedereen makkelijk bij de hapjes en drankjes. De Sacada tafel is een smalle tafel die u gemakkelijk op het balkon neerzet om aan te ontbijten of gewoon te genieten van het zonnetje. Door de smalle vorm past de Sacada bijna overal!

Modern

Moderne loungesets met het gebruik van aluminium zijn al jaren populair. En ook in 2019 zet deze trend zich voort. Aluminium is licht van gewicht en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast combineert aluminium goed met groen- en blauwtinten. Bent u dus gek op de botanische stijl en wil je ook ronde vormen in de tuin? Deze trends zijn ook goed te combineren met een aluminium tuinset zoals de Mallorca of Timber.

Moderne tuinmeubelen | BuitenHof Tuinmeubelen

Meer inspiratie!

Wilt u graag nog meer inspiratie op doen of alles nog even rustig bekijken? Vraag onze brochure van 2019 aan! U ontvangt de brochure gratis thuis.

Brochure tuinmeubelen 2019 | BuitenHof Tuinmeubelen
Winkels | BuitenHof Tuinmeubelen

Neem contact op!

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Kom naar één van onze winkels en laat u inspireren door onze mooie showrooms. Ons team staat voor u klaar.
- Vanuit Nederland: 0165 52 67 71
- Vanuit België: 03 80 80 552
U kunt natuurlijk ook mailen naar: verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl