Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Vakantiegevoel in je tuin

Vakantiegevoel met de Boston | BuitenHof Tuinmeubelen

De vakantie is dan toch echt voorbij. De tijd van uitslapen is alleen nog bestemd voor het weekend en we gaan weer aan het werk. Gelukkig mogen we genieten van een mooie nazomer zodat we het vakantiegevoel vast kunnen houden. Hoe doe je dat?

1. Versier er op los
Maak de tuin een plek die eruit ziet als een tropisch oord. Koop een palmboom, hang lichtjes in de bomen en zet een leuke gekleurde lamp neer. Hierdoor creëer je een gezellige sfeer waar je sowieso elke avond wilt vertoeven! Worden de avonden wat kouder? Een vuurtafel is ideaal om gezellig te borrelen onder een dekentje.

2. Even offline
We zijn tegenwoordig gewend om altijd online te zijn. Doe de televisie uit, leg de telefoon even weg en ga samen of alleen naar buiten. Pak een goed boek of doe een spelletje. Net zoals op vakantie! Je zult merken dat je hierdoor het vakantiegevoel terug krijgt. Dwing jezelf om even niet aan het huishouden te denken of dat ene klusje wat je nog moet doen. Ga in je loungestoel zitten en ontspan. Zet een gezellig muziekje op, doe je ogen dicht en geniet!

3. Verandering van spijs
Alweer aan de Nederlandse kost? Wissel de standaard groente, vlees en aardappelen eens in voor kleine hapjes. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, er zijn genoeg makkelijke recepten te vinden. Stokbroodje erbij, glaasje Sangria en je bent klaar. Pak een terrasje of ga uiteten om het vakantiegevoel te behouden.

4. Ga naar buiten!
Op vakantie zijn we vooral buiten en gaan we alleen naar binnen als het slecht weer is en om te slapen. Dus pak je kans zodra het kan en geniet nog even van die nazomer. Pas bovenstaande tips toe zodat je ook als het water minder weer is buiten kan genieten. Sta in de ochtend 10 minuten eerder op en drink je koffie in de tuin. Waarom niet?

5. Smeren maar
Je bruine kleurtje doet ervoor zorgen dat je nog in die vakantiesfeer zit. Waarom zou je dit niet wat langer onderhouden? We hebben nog voldoende zonuren, dus smeer jezelf in en ga in dat ligbed liggen voor een portie vitamine D. Daar krijg je het geluksgevoel voor terug!