Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Vuurtafels voor in uw tuin.

Vuurtafels van BuitenHof Tuinmeubelen

Tot nu toe hebben we een heerlijke zomer! We hebben genoten van veel zonuren en lange dagen in de tuin. Toch kan het nu in de avond snel frisser worden. Omdat we toch graag met z’n allen naar buiten willen zodra het kan, is een vuurtafel de perfecte oplossing. Zo kan je toch genieten van de buitenlucht!

Naast dat een vuurtafel warmte geeft, is het ook waardevol vanwege de sfeervolle uitstraling. Een vuurhaard geeft net dat extra gezellige gevoel in de tuin. Met het hele gezin rond de tafel met hapjes en drankjes. Een vuurtafel is dus niet alleen functioneel vanwege zijn warmte, maar ook decoratief een aanvulling op je tuin of terras. Een vuurtafel past eigenlijk in elke tuin, terras of overkapping. Onze vuurhaarden zijn verkrijgbaar in zwart, wit of grijs. Dit zijn natuurgetrouwe kleuren die makkelijk te combineren zijn met alle tuinmeubelen.

Door een beschermprofiel voor de gasslang te plaatsen werk je de opvallende slang weg en is het minder kans om te struikelen over de slang. Het vuur geeft geen rook of vonken af en je kunt zelf de hoogte van de vlammen instellen. Hierdoor is de vuurtafel veilig om onder een overkapping te plaatsen.

Als de vuurtafel is afgekoeld kan je hem afdekken met een speciale hoes zodat hij droog blijft en je zo lang mogelijk kunt genieten van deze tuinaccessoire.

Welke vuurtafel is voor u?

Verleng je zomeravonden met een vuurtafel. Welke kies jij? In onze winkels adviseren onze medewerkers je graag over de juiste tafel. Of bekijk de collectie online.

Vuurtafels van BuitenHof Tuinmeubelen