Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Nu 7/7 bereikbaar voor u

Onze Nederlandse winkels blijven open. Maar om u ook zo goed mogelijk online advies te geven, kunt u ons elke dag van de week bereiken van 09.00 tot 22.00 uur. Bekijk hieronder de verschillende contactmogelijkheden.

Bezoek de winkel

Als Tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Bent u niet lekker, stel uw bezoek dan uit.

Wanneer u op een ander tijdstip buiten de winkelopeningstijden of op afspraak wilt komen, dan is dat ook mogelijk. Bel of Whatsapp ons voor een afspraak. We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.

   1 op 1 afspraak

Al onze Nederlandse winkels zijn elke dag geopend. Wilt u liever een 1 op 1 afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan! Ook buiten de openingstijden. Dit is mogelijk in al onze Nederlandse winkels. Vraag een afspraak aan via: de live chat, Whatsapp, telefonisch of via de mail.

   Whatsapp

U kunt eenvoudig met ons Whatsappen via onderstaand telefoonnummer. Stuur ons een foto van uw terras of gewoon een Whatsappje met uw vraag. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren bij uw keuze! Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend online tuinmeubeladvies op maat te ontvangen. Op basis van uw wensen, de afmetingen en een foto van uw tuin kunnen wij u op een persoonlijke 3D tekening laten zien wat de mogelijkheden voor uw terras zijn. Vraag direct een online advies op maat aan! Klik op onderstaande link om met ons te Whatsappen of voeg het telefoonnummer toe aan uw contacten.

   Videobellen

Vraag een video gesprek aan! Wij kunnen u persoonlijk te woord staan. Tijdens het videogesprek kan één van onze verkoopadviseurs meekijken in uw tuin, waardoor deze een passend advies kan uitbrengen. Daarnaast kunnen we u de producten uit de winkel laten zien. Vraag aan via: de live chat, Whatsapp, telefonisch of via de mail. U ontvangt dan een linkje, als u daarop klikt komt de verbinding tot stand.

   Live Chat

Via Live Chat staan we voor u klaar. U kunt de chat op elke pagina van de website oproepen door rechts onderin op "Chat nu met medewerker" te klikken.   Telefonisch

Natuurlijk kunt u ons ook bellen als u advies nodig heeft. Onze verkoopadviseurs zitten klaar om u telefonisch te woord te staan. Klik op de link of bel naar onderstaand telefoonnummer!

   E-mail

Tot slot zijn wij ook via e-mail bereikbaar. Mail ons op onderstaand e-mail adres of klik op onderstaande link. U ontvangt direct een reactie!


      • verkoop@buitenhoftuinmeubelen.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk ook onze pagina met de meest gestelde vragen. Wie weet vindt u hier al een antwoord op uw vraag!