Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

 

Nu 7/7 bereikbaar voor u

Al onze winkels zijn weer open! Wij verwelkomen u graag weer in één van onze ruime showrooms. Ook nemen wij de nodige maatregelen zodat u veilig kunt winkelen. Ook staan wij online nog steeds voor u klaar. We kunnen u ook online prima helpen met al uw vragen en met de aankoop van uw nieuwe lounge- of tuinset. U kunt u ons elke dag van de week bereiken van 09.00 tot 22.00 uur. Het adviesgesprek wat we in de winkel met u voeren, kan ook compleet vanuit uw eigen huis plaatsvinden! U kunt met ons chatten of Whatsappen, maar natuurlijk staan we ook nog steeds telefonisch of via e-mail voor u klaar. Bekijk hieronder de verschillende contactmogelijkheden.

Bezoek de winkel

Als tuinmeubelspecialist vallen wij onder de low-traffic winkels. In tegenstelling tot de high-traffic winkels zoals o.a. de supermarkten zult u bij ons geen drukte aantreffen. Wij hebben zeer ruime showrooms en beperkte bezoekersaantallen waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor de spreiding van onze klanten. U kunt zorgeloos rondlopen en u laten adviseren in de aankoop van een nieuwe tuinset. Tijdens dit gesprek zullen we samen met u de regel van 1,5 meter afstand respecteren.

We zorgen ervoor dat er extra vaak schoongemaakt wordt. We desinfecteren pinapparaten en deurklinken. Onze medewerkers volgen alle adviezen serieus op. Zij houden afstand en zorgen voor een goede hygiëne. Wanneer een medewerker lichte klachten of een ziek gezinslid heeft, dan komt hij niet werken. Wij vragen van u hetzelfde. Heeft u griepachtige klachten, stel uw bezoek dan uit.

Wanneer u op een ander tijdstip buiten de winkelopeningstijden of op afspraak wilt komen, dan is dat ook mogelijk. Bel of Whatsapp ons voor een afspraak. We verwelkomen u heel graag in een van onze winkels. Met alle genomen maatregelen kunt u veilig en zorgeloos langskomen.

   Telefonisch

Natuurlijk kunt u ons bellen als u advies nodig heeft. Onze verkoopadviseurs zitten klaar om u telefonisch te woord te staan. Klik op de link of bel naar onderstaand telefoonnummer!

live   Live Chat

Via Live Chat staan we voor u klaar. U kunt de chat op elke pagina van de website oproepen door rechts onderin op "Chat nu met medewerker" te klikken.live

   E-mail

Wij zijn ook via e-mail bereikbaar. Mail ons op onderstaand e-mail adres of klik op onderstaande link. U ontvangt direct een reactie!

   Whatsapp

U kunt eenvoudig met ons Whatsappen via onderstaand telefoonnummer. Stuur ons een foto van uw terras of gewoon een Whatsappje met uw vraag. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren bij uw keuze! Klik op onderstaande link om met ons te Whatsappen of voeg het telefoonnummer toe aan uw contacten.

Veelgestelde vragen

Tot slot bekijk ook onze pagina met de meest gestelde vragen. Wie weet vindt u hier al een antwoord op uw vraag!