Buitenhof-tuinmeubelen.nl 8.6 6265

Heerlijk relaxed achterover zitten!

Hoe u meer van uw eigen tuin kan genieten?

Bij BuitenHof Tuinmeubelen staat genieten in eigen tuin centraal. Al onze loungesets, tuinsets, ligbedden en andere tuinmeubelen zijn hier dan ook uitermate geschikt voor. Maar hoe kan u ervoor zorgen dat iedereen geniet en uzelf meer tijd kan besteden in uw eigen loungeset? Hieronder hebben we een aantal tips. Mocht u zelf ook nog tips hebben, schroom dan niet om ons een mail te sturen naar: marketing@plus100.eu 

Een cadeau voor u!
Om u te helpen met het genieten van uw eigen tuin, hebben wij een cadeau uitgezocht. Als u zich hiervoor aanmeldt krijgt u dit cadeau thuis gestuurd. Klik op onderstaande knop om u aan te melden.
De actie om een cadeau te ontvangen is afgelopen. 


Dé 3 'Geniet In Eigen Tuin' Tips!

Bekijk snel de drie tips hieronder!

1. Sfeer is onmisbaar!
Het zonnetje schijnt en u zit heerlijk in uw tuin. Maar u merkt dat er iets mist, muziek! Muziek zorgt voor extra sfeer en het mooie is dat onze muziekboxen gemakkelijk met uw eigen apparaten gekoppeld kunnen worden. Hierdoor bent u verzekerd van uw eigen muziek. Daarnaast is onze grote muziekbox ook geschikt als extra zitplek of bijzettafel. 

Het is inmiddels donker en u ziet geen hand voor ogen en u mist mooie sfeerverlichting. De muziekboxen hebben de mogelijkheid om 6 kleuren te weergeven. Daarnaast hebben wij verschillende soorten lampen in ons assortiment die zorgen voor een mooie sfeer. 

Bekijk hier:
- Onze Muziekboxen
- Onze Tuinlampen

2. Met een gerust hart eten
Als het lekker weer is, kunnen wij ons voorstellen dat u uw mooie tuintafel niet vies wilt maken. Door gebruik te maken van placemats voorkomt u dit. Daarnaast zijn placemats een goede toevoeging om uw tuin op een leuke maar simpele manier op te vrolijken. 

Bekijk hier onze placemats

3. Spik en span relaxen
Uw loungeset moet mooi zijn en een strakke uitstraling hebben. Door verschillende onderhoudsmiddelen te gebruiken lukt dit al aardig, maar soms is voorkomen beter. Daarom hebben we speciale beschermhoezen en beschermhoezen op maat, om uw tuinmeubelen optimaal te beschermen. 

Klik hier voor onze beschermhoezen en onderhoudsproducten of kies voor een beschermhoes op maat.

Externe opslag van uw tuinmeubelen
Wij bekijken de mogelijkheid om in de winter opslag te regelen voor onze trouwe klanten. Geef uw mening over de externe opslag en ontvang gratis een cadeau. Klik op onderstaande knop.

De actie om een cadeau te ontvangen is afgelopen. 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of tips? Tamara en al onze andere collega's staan voor u klaar!
Klantenservice BuitenHof Tuinmeubelen