Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Ibiza loungeset

in wensenlijst
De Ibiza chaise longue heeft een sterk en lichtgewicht aluminium frame met comfortabele All Weather kussens. Deze zijn 100% weerbestendig, zeer sterk en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen.
Speciale prijs 899,00 € Normale prijs 1.289,00 €
  • Eindeloos combineren

  • Hoge voorraad, korte levertijd

  • 3 jaar CBW garantie

Productinformatie

De Ibiza chaise longue heeft een sterk en lichtgewicht aluminium frame met comfortabele All Weather kussens. Deze zijn 100% weerbestendig, zeer sterk en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen.
Meer informatie
Serie Ibiza
Kleur frame Wit
Kleur fabric Muisgrijs
Kussenmateriaal Allweather
Materiaal frame Aluminium
Kussenkleur en materiaal Muisgrijs (Allweather)
Aantal zitplaatsen 3
Articlenumber IBI-WIT-03-001-MAW
Omschrijving De Ibiza chaise longue heeft een sterk en lichtgewicht aluminium frame met comfortabele All Weather kussens. Deze zijn 100% weerbestendig, zeer sterk en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen.

De levertijd bedraagt 5 werkdagen. Zodra uw bestelling compleet is, neemt de afdeling planning binnen één werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. Mocht u graag informatie over de levering van uw tuinmeubelen of een leverindicatie willen dan kunt u altijd contact opnemen met de servicedesk.

Een dag voor de daadwerkelijke levering is de definitieve planning gemaakt om uw tuinmeubelen te leveren. Vanaf 12.00 uur is bekend in welk tijdsblok wij bij u komen bezorgen. Mocht u graag een half uur voor de levering nog bericht willen ontvangen dat de chauffeur eraan komt, dan kan u dit bij de servicedesk aangeven.

Bij BuitenHof vindt u een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen. Daarnaast heeft ieder materiaal eigen onderhoud nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op onze uitgebreide adviespagina over tuinmeubelen onderhouden.

BuitenHof winkel

In het echt bekijken?

Kom naar onze winkels

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

De prijs zit goed | VERRASSEND BETAALBAAR