Wij gebruiken cookies om uw online gebruikerservaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies. Instellingen aanpassen

Cube Gazebo actie

Maak uw tuin helemaal compleet met de aluminium Cube Gazebo overkapping. 

Voorwaarden Cube Gazebo actie:

  • Actie geldig t/m 2 oktober 2022
  • Gratis montage t.w.v. €500,-
  • Actie geldig bij aanschaf van een Cube Gazebo 300x300 cm, 300x400cm en 360x360 cm
  • Actie alleen geldig voor aankopen bij BuitenHof Tuinmeubelen Breda
  • De  montage zal altijd door 2 medewerkers uitgevoerd worden en neemt circa 2,5 tot 3 u in beslag.
  • De Gazebo wordt gemonteerd en verpakkingen worden meegenomen. De klant dient de Gazebo zelf in te grond te (laten) verankeren.


Openingstijden Breda:

Wilt u de Gazebo eerst in het echt bekijken? Bij BuitenHof Tuinmeubelen Breda vindt u een overzichtelijk en zeer ruime showroom van wel 3.000 m². Onze enthousiaste tuinmeubelspecialisten staan in Breda klaar om u onder het genot van een kopje koffie onze luxe tuinmeubelcollectie te tonen.


Adresgegevens en ligging

De LIFE tuinmeubelen magazijnverkoop vindt plaats in het magazijn naast het kantoor van BuitenHof Tuinmeubelen. Hier shopt u alléén 26 t/m 28 augustus diverse tuinmeubelen en accessoires voor kortingen tot wel 70%! Bij aankomst zult u door routing middels spandoeken naar de locatie worden geleid. Hieronder vindt u onze adresgegevens:

BuitenHof Tuinmeubelen magazijn
Gewenten 2

4704 RD Roosendaal


VRAGEN? NEEM CONTACT OP MET DE VERKOOPAFDELING!

Heeft u nog vragen over onze Cube Gazebo actie? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling? Wij helpen u graag met al uw vragen! Neem contact op via een van de volgende contactmogelijkheden.